moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Μια ηττα και μια νικη για τις Ακαδημιες του Ολυμπιακου

Μια ηττα και μια νικη για τις Ακαδημιες του Ολυμπιακου

Κ-14: Ατρόμητος Αθηνών-Ολυμπιακός 1-0


Ήττα για την ομάδα του Ολυμπιακού στο "Attica Cup".
Σ' αγώνα  του "Attica Cup" που "φιλοξενήθηκε" την Πέμπτη στο Περιστέρι η Κ-14 του Ολυμπιακού ηττήθηκε με 1-0 από την αντίστοιχη του Ατρόμητου Αθηνών. Η ομάδα του Νίκου Τοπολιάτη είχε ευκαιρίες να σκοράρει, έχασε και πέναλτι με τον Φέκα, αλλά δεν απέφυγε την ήττα.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Σφύρλας (Βεζύρης), Λαζάρου, Γλυνός, Ζυμπίδης (Καλλιμούκος), Φέκας (Μιχαλακέλης), Τσέργας, Ντάκα (Ντρούγκας), Μαρτίνης (Βοϊδονικόλας), Κολινιάτης (Καβαλάρης), Μούντριχας (Βλάχος), Γεωργαντής (Χρυσικός).

Νίκη για την Κ-12

Νίκη για την ομάδα του Τάσου Πάντου κόντρα στον Ατρόμητο στο γήπεδο του "Γαλαξία".
Σε αγώνα του "Attica Cup" που φιλοξενήθηκε την Πέμπτη (26/3) στο γήπεδο του "Γαλαξία" στο Περιστέρι η Κ-12 του Ολυμπιακού κέρδισε με 3-0 τον Ατρόμητο Αθηνών.
Τα γκολ για την ομάδα του Τάσου Πάντου πέτυχαν οι: Λιάτσος, Μπέσης, Καραπαναγιωτίδης.

Η αρχική σύνθεση του Ολυμπιακού: Γραμματικάκης, Αμανατίδης, Καραπαναγιωτίδης, Δούμας Α., Λάγγας, Γιανναράκος, Κουτσουπιάς, Παπακωνσταντίνου, Παυλίδης, Μπέσης, Λιάτσος. Εν συνεχεία αγωνίστηκαν και οι: Κίτσος, Μπόλεϊ, Βαφειάδης, Αντωνέας, Ψύχας, Γιγίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: