moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Η προετοιμασια για το ματς με τον Πανθρακικο

Η προετοιμασια για το ματς με τον Πανθρακικο
 
Με πρωϊνή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού εν όψει του Σαββατιάτικου αγώνα με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν πολλή δουλειά επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Στόχος 
 
1213012
Με πρωϊνή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού εν όψει του Σαββατιάτικου αγώνα με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.
Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν πολλή δουλειά επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Στόχος ήταν η καλή κυκλοφορία και η δημιουργία φάσεων στην αντίπαλη εστία, συνοδευόμενες από καλά τελειώματα και γκολ. Στη συνέχεια οι παίκτες έκαναν και δίτερμα, δουλεύοντας επάνω στην τακτική και αναπτύσσοντας την επιθετική και αμυντική λειτουργία τους.
Ο Ομάρ έχει υποστεί μία ελαφριά σύσπαση στον λαγονοψοΐτη δεξιά (χθες ένιωσε ενοχλήσεις περίπου σε εκείνο το σημείο) και θα προφυλαχθεί για λίγες ημέρες, προκειμένου να είναι έτοιμος για τη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ την επόμενη εβδομάδα. Θεραπεία έκανε ο Νταβίντ Φουστέρ, ενώ ατομικό έκαναν οι Γιαννιώτης και Στρέζος.
Η προπόνηση της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 και στη συνέχεια θα γίνει γνωστή και η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κομοτηνή, για το ματς με τον Πανθρακικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: