moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Πανιώνιος - Ηρακλής 2-0 (3-4 στα πέναλτι) (pics, vids)

Πανιώνιος - Ηρακλής 2-0 (3-4 στα πέναλτι) (pics, vids)


 Με τον Χουάντερσον να πιάνει το τελευταίο πέναλτι, έχοντας νωρίτερα σκοράρει , ο Ηρακλής πήρε μια μεγάλη πρόκριση (3-4 στα πέναλτι) μέσα στην Νέα Σμύρνη, κόντρα στον Πανιώνιο που έκανε το 2-0 αλλά δεν του έφτασε!

 Ο Ηρακλής μπήκε πιο δυνατά στο ματς και είχε την πρώτη καλή στιγμή μόλις στο 2', με τον Κυριακίδη να δίνει ωραία στον Περόνε, που έκανε τις προσποιήσεις και το σουτ μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια του Παπαδόπουλου. Ο Πανιώνιος άρχισε να παίρνει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 10' ο Ιμπαγάσα έβγαλε ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων για τον Γιάννου, που έκανε το κοντρόλ και μπήκε στην περιοχή, αλλά ο Ζιάμπαρης τον πρόλαβε και τον σταμάτησε χωρίς να υποπέσει σε παράβαση.
Ανύπαρκτο πέναλτι και 1-0 Στο 12' ο Χουάντερσον απέκρουσε την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Οικονόμου και στο 18' ο Μαντάκης έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Κολοβός έφυγε δεξιά και έπεσε μέσα στην περιοχή, όμως φάνηκε να μην τον βρίσκει ο Χουάντερσον, με τον ρέφερι από την Ημαθία να δείχνει την άσπρη βούλα.
Από εκεί ο Κολοβός ευστόχησε στο 19' και ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ μπαίνοντας στο... κόλπο. Ευκαιρίες εκατέρωθεν, «ισοφάρισε» με Μπουμάλ Αυτό έδωσε άλλον... αέρα στους «κυανέρυθρους», που έψαξαν και δεύτερο τέρμα, τη στιγμή που ο «Γηραιός» δεν έμεινε πίσω, κυκλοφόρησε την μπάλα, άντεξε όσο μπορούσε στην πίεση ψηλά του αντιπάλου και είχε τις ευκαιρίες για την ισοφάριση. Στο 29' ο Παπαδόπουλος σταμάτησε την κεφαλιά του Κάσσου στο δεύτερο δοκάρι, ενώ το σουτ του Περόνε στο 33' πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του γκολκίπερ των γηπεδούχων. Πάντως, η ομάδα της Νέας Σμύρνης ήταν αυτή που είχε τη μεγάλη ευκαιρία για δεύτερο τέρμα.


Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 2-0 υπέρ του Ιστορικού και στην επανάληψη ο Ηρακλής μπήκε πιο δυνατά, με στόχο να πετύχει το γκολ που θα του έδινε την πρόκριση.

Στο 65' το έργο των γηπεδούχων έγινε πιο δύσκολο, καθώς ο Μητρόπουλος αντίκρισε σωστά τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες.
 Στη συνέχεια, το ματς είχε πολλά νεύρα και σκληρά μαρκαρίσματα, με τους Θεσσαλονικείς να μένουν επίσης με δέκα παίκτες στο 74' σε φάση που τραυματίστηκε και ο Παπαδόπουλος για να δώσει τη θέση του στον Γιαννακόπουλο, αφού συγκρούστηκε με τον Ρισβάνη.

Ο Περόνε διαμαρτυρήθηκε έντονα, καθώς δόθηκε φάουλ, και αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη για να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια. Έμεινε το 2-0 και παράταση

 Το 2-0 έμεινε μέχρι τέλους και η αναμέτρηση οδηγήθηκε στην παράταση. Λίγα πράγματα και πέναλτι

  Δύο δοκάρια και στους «4» ο Ηρακλής

Στην ψυχοφθόρο διαδικασία οι Οικονόμου, Κολοβός σημάδεψαν το οριζόντιο δοκάρι και πήγε... στράφι η απόκρουση του Γιαννακόπουλου στο πρώτο πέναλτι του Ρομάνο. Ο Χουάντερσον ευστόχησε στο τρίτο πέναλτι και... έβγαλε αυτό του Κόρμπου για να δώσει την πρόκριση στα ημιτελικά στην ομάδα του.

Τα πέναλτι Ρομάνο απόκρουση Γιαννακόπουλου Οικονόμου δοκάρι Κυριακίδης 0-1 Γκέζος 1-1 Χουάντερσον 1-2 Φούντας 2-2 Ζιάμπαρης άουτ Γιάννου 3-2 Πουρτουλίδης 3-3 Κολοβός δοκάρι Τσιλιανίδης 3-4 Κόρμπος απόκρουση Χουάντερσον Οι συνθέσεις Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος (83' Γιαννακόπουλος), Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Αργυρόπουλος, Γιάννου, Κόρμπος, Μητρόπουλος, Μπουμάλ (88' Φούντας), Ιμπαγάσα (67' Γκέζος), Κολοβός. Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Στάμου (64' Πουρτουλίδης), Ιντζόγλου (80' Λουκίνας), Περόνε, Ρομάνο, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Κάσσος (68' Τσιλιανίδης), Ζιάμπαρης. Πανιώνιος - Ηρακλής 2-0 Τα γκόλ Κανονική διάρκεια Κύπελλο Ελλάδας {4/2/2015} Πανιωνιος Ηρακλης 2-0

Ένταση στους πανηγυρισμούς με Παπαθανασάκη!
 ίγο έλειψε να προκληθούν σοβαρά επεισόδια αμέσως μετά την πρόκριση του Ηρακλή, με οπαδούς του Πανιωνίου να εμποδίζουν το Σταύρο Παπαθανασάκη να μπει στον αγωνιστικό χώρο. 0 SHARES FacebookTwitter 12 Print E-mail A- A+ Ένταση στους πανηγυρισμούς με Παπαθανασάκη! Πλήρης οθόνη Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής θέλησε να μπει στο γήπεδο για να πανηγυρίσει μαζί με τους παίκτες την πρόκριση στην τετράδα του Κυπέλλου Ελλάδας, όμως ορισμένοι οπαδοί του Πανιωνίου προσπάθησαν να τον αποτρέψουν. Με παρέμβαση των ανθρώπων των φιλοξενούμενων, επέστρεψαν στο χώρο που κάθονταν με αστυνομική περιφρούρηση.

Δειτε τα vidreo απο την αναμετρηση

Πανιώνιος - Ηρακλής 2-0 (Τα γκόλ Κανονική διάρκεια) 

 

Πανιώνιος - Ηρακλής 2-0 (3-4 πεν.) Στιγμιότυπα + πέναλτι

Δεν υπάρχουν σχόλια: