moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Τα παιδια του Χουντεμπλευ...ξαναμιλησαν

 Τα παιδια του Χουντεμπλευ...ξαναμιλησαν


Τι να πει κανεις?
Εμ,βλεπεις τα παιδια του Χουντεμπλευ και της μετεπειτας βρωμικης ιστοριας της ομαδας τους βρισκουν την ευκαρια σε κατι τετοιες στιγμες να μιλησουν...
Δεν γινονται ουτε στο Κογκο αυτα ε?
Ναι συμφωνω...ουτε στο Κονγκο γινεται ουτε γινοταν να παιρνεις Πρωταθλημα με την σφυριχτρα αλλα ουτε στο Κυπελλο Κονγκο να σηκωνεις την κουπα με στριψιμο δεκαρας αλλα ουτε να πηγαινει τελικο Πρωταθλητριων ακομα και επι χουντας στο Κονγκο που επικαλεισαι κυριε βαζελοπαλαιμαχε να πληρωνεις για να το παρεις ,οπως ελεγε η Δεσποινα Παπαδοπουλου στο βιντεο στην συνεντευξη με τον Αλεξη Παπαχελα.
Επισης το γεγονος οτι δεν γινεται να παιρνει μια ομαδα συνεχεια επι 15 χρονια το Πρωταθλημα να το πεις στους πουθεναδες προεδρους σας  πουδεν εβαζαν ουτε βαζουν λεφτα για σωστες μεταγραφες.
Βλεπεις περασαν οι παλιες καλες εποχες που ελεγχε τα παντα ο "Καπετανιος"  σας Ο γιωργος Βαρδινογιαννης.
Και επειδη δεν αξιζει κανεις να ασχολειται με ατομα που εβαψαν μαυρη σελιδα στην μποχα και βρωμα του Ελληνικου και Ευρωπαικου ποδοσφαιρου σας αφιερωνω ενα απο τα τελευταια ποστ που ειχα αναρτησει επι της ευκαρειας για την τελευταια φορα που ειχατε ξανανοιξει το στοματακι σας
http://piraeusplanet.blogspot.gr/2015/02/t-video.html

 Ιδου τι ειπαν παλι....

"Ούτε στον Κονγκό δεν γίνονται αυτά"

Η απόφαση του Στ. Κοντονή για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν στην κοπή της πίτας των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού.

inner

Το βράδυ της Τετάρτης οι παλαίμαχοι παίκτες του Παναθηναϊκού πραγματοποίησαν την κοπή της πίτας για το 2015, με τα τελευταία γεγονότα να είναι βεβαίως το κύριο θέμα στις συζητήσεις τους.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στις μεταξύ τους συζητήσεις σχολίασαν την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, να υπάρξει επανέναρξη της Super League με αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.
Μάλιστα, τόνιζαν ότι το πρόβλημα στο ποδόσφαιρο δεν είναι οι κανονισμοί και το πλαίσιο, αλλά συγκεκριμένα πρόσωπα με τις συμπεριφορές και τις πράξεις τους και συμπλήρωναν ότι αν η Πολιτεία θέλει πραγματικά να βελτιώσει την εικόνα στο ποδόσφαιρο, θα πρέπει ν’ απομακρύνει αυτά τα πρόσωπα από τον χώρο.
"Δεν είναι δυνατόν μια ομάδα να παίρνει το Πρωτάθλημα για 15 χρόνια, αυτά δεν συμβαίνουν ούτε στο Κονγκό" είπε στην ομιλία του ο πρόεδρος των παλαιμάχων, Φραγκίσκος Σούρπης.
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η τοποθέτηση του Αριστείδη Καμάρα, που κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει όσο πιο ενεργά γίνεται την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: