moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Euroleague:Τα αποτελεσματα της Πεμπτης (videos)

Euroleague:Τα αποτελεσματα της Πεμπτης (videos) 


 H Φενέρ έφτασε τις 6 σερί νίκες στην Euroleague, η ΤΣΣΚΑ ανέτρεψε το εις βάρος της -16 κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα, ο Ερυθρός Αστέρας υπέταξε τη Μακάμπι ενώ η Μπαρτσελόνα έκανε το 4-0 στα φετινά ματς με τον Παναθηναϊκό.

Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έφτασε τις έξι συνεχόμενες νίκες στην Euroleague μετά το 92-79 επί της Νίζνι στην Ulker Sports Arena, πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.
Από 'κει και πέρα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επιβλήθηκε 74-81 της Λαμποράλ Κούτσα στη Fernando Buesa Arena αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 16 πόντους (σ.σ. 33-17).
Πρώτος σκόρερ για τους Ρώσους αναδείχτηκε ο Βιτάλι Φριντζόν (13π.) ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε ο Βίκτορ Χριάπα, για πρώτη φορά φέτος.
 Με επιμέρους σκορ 24-9 στο τέταρτο δεκάλεπτο, ο Ερυθρός Αστέρας κέρδισε με 89-76 τη Μακάμπι στην Kombank Arena και υποχρέωσε τους πρωταθλητές Ευρώπης στην τρίτη ήττα τους στο ΤΟΡ-16. Η Μπαρτσελόνα κέρδισε για τέταρτη φορά φέτος τον Παναθηναϊκό (81-77) και έχει πλέον το πάνω χέρι για τη δεύτερη θέση του ομίλου, που φέρνει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Tα videos με τα highlights απο τις αναμετρησεις 

Λαμποράλ Κούτσα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Ερυθρός Αστέρας - Μακάμπι Τελ Αβίβ Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα
Φενέρμπαχτσε - Νίζνι

Δεν υπάρχουν σχόλια: