moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Χρωστάνε στον Ολυμπιακό 20.000.000 ευρώ

Χρωστάνε στον Ολυμπιακό 20.000.000 ευρώ

Έξι ομάδες χρωστάνε συνολικά κοντά στα 20.000.000 ευρώ στον Ολυμπιακό, καθώς ναι μεν αγόρασαν ποδοσφαιριστές από τους Πειραιώτες αλλά έχουν καθυστερήσει να αποπληρώσουν το χρέος τους.
Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια έχει γίνει selling club, δηλαδή ομάδα που παραχωρεί ποδοσφαιριστές της εφόσον δεχθεί καλές προσφορές, οι οποίες ενισχύουν οικονομικά τον σύλλογο.

Οι ερυθρόλευκοι κάνουν συμφωνίες, αλλά το πρόβλημα είναι πως ορισμένες από αυτές τις ομάδες είτε αντιμετωπίζουν στη πορεία οικονομικά προβλήματα, μη έχοντας δώσει ακόμη ούτε ευρώ (!) στον Ολυμπιακό, είτε καθυστερούν να αποπληρώσουν το χρέος τους.

Είναι χαρακτηριστικό πως υπάρχουν συνολικά έξι ομάδες οι οποίες χρωστάνε κοντά στα 20.000.000 ευρώ (!) στην πειραϊκή ΠΑΕ. Ο λόγος για τις Τζένοα (Φετφατζίδης), Μπενφίκα (Σάμαρης, Φέισα), Ρόμα (Μανωλάς, Χολέμπας, Τοροσίδης), Μαγιόρκα (δανεισμός Στσέποβιτς), Ιντεπεντιέντε (παλαιότερη οφειλή για Νούνιες), Διναμό Ζάγκρεμπ (Μασάντο), είναι οι ομάδες που ακόμη δεν έχουν αποπληρώσει το χρέος τους στον Ολυμπιακό και οι ερυθρόλευκοι θέλουν σύντομα να τακτοποιηθούν οι συγκεκριμένες υποθέσεις.

Με τις προαναφερόμενες ομάδες η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει καλές και φιλικές σχέσεις, ειδικά με τις Ρόμα και Μπενφίκα, έχει αντιμετωπίσει με κατανόηση και σεβασμό τα όποια προβλήματα και καθυστερήσεις που έχουν δημιουργηθεί, αλλά η διοίκηση θέλει και το καλό του συλλόγου. Ζητούμενο της να καλυφθούν όλες οι οφειλές των ξένων ομάδων προς τους Πειραιώτες μέσα στο 2015. Όπως αναφέραμε και νωρίτερα, ορισμένες ομάδες, όπως η Τζένοα, η οποία έχει πρόβλημα οικονομικό, έχει προτείνει στους ερυθρόλευκους κάποιους ποδοσφαιριστές ώστε να καλύψει το χρέος της, σενάριο το οποίο και εξετάζεται από τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: