moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Κυπελλο Ελλαδος:Τα αποτελεσματα του διημερου(videos)

Κυπελλο Ελλαδος:Τα αποτελεσματα του διημερου(videos)


Από την επική πρόκριση του Ηρακλή, μέχρι την τριάρα της Ξάνθης.

Τρία παιχνίδια είχαμε την εβδομάδα που διανύουμε για το Κύπελλο Ελλάδας. Ο Ηρακλής μπορεί να έχασε με 2-0 από τον Πανιώνιο, όμως η πρόκριση παίχτηκε στα πέναλτι και εκεί ο Γηραιός πήρε το εισιτήριο για τους "4".
Στα ημιτελικά έφτασαν και Απόλλωνας Σμύρνης, Ξάνθη που πήραν εύκολες νίκες απέναντι σε Χανιά και ΟΦΗ αντίστοιχα.

 Πανιώνιος - Ηρακλής 3-4 (πέναλτι)

Σε ένα ματς που έσπασαν καρδιές, ο Ηρακλής πήρε στα πέναλτι την πρόκριση για τους ''4'' του Κυπέλλου.
Ο Πανιώνιος ισοφάρισε το σκορ του πρώτου ματς (2-0), αλλά στο πέναλτι ο Γηραιός με 4-3 πέρασε στα ημιτελικά.
Σε ένα ματς που έσπασαν καρδιές, ο Ηρακλής πήρε στα πέναλτι την πρόκριση για τους ''4'' του Κυπέλλου. Ο Πανιώνιος ισοφάρισε το σκορ του πρώτου ματς (2-0), αλλά στο πέναλτι ο Γηραιός με 4-3 πέρασε στα ημιτελικά.

 Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Νέα Σμύρνη
Διαιτητής: Στ. Μαντάκης
 Βοηθοί: Γ. Σταυρουλάκης, Δ. Βέρρης 4ος: Ι. Κάμπαξης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μ. Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος (83' λ. τρ. Γιαννακόπουλος), Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Αργυρόπουλος, Γιάννου, Κόρμπος, Μητρόπουλος, Μπουμάλ (88' Φούντας), Ιμπαγάσα (67' Γκέζος Κ.), Κολοβός.

 ΗΡΑΚΛΗΣ (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Σαραμαντάς, Ιντζόγλου (79' Λουκίνας), Στάμου (64' Πουρτουλίδης), Κάσσος (68' Τσιλιανίδης), Κυριακίδης, Ρομάνο, Περόνε.

Γκολ: Κολοβός (πεν. 19'), Μπουμάλ (45'+2')

 Κάρτες: Γιάννου (20'), Μητρόπουλος (46') Οικονόμου (61'), Φούντας (90'+1'), Γκέζος (104') - Μπουκουβάλας (17'), Χουάντερσον (18'), Μπαρτολίνι (20'), Περόνε (42'), Ζιαμπάρης (70'), Λουκίνας (90'+10'), Σαραμαντάς (121')Κόκκινη: Μητρόπουλος (66') - Περόνε (74')

 Η κανονικη διαρκεια του αγωνα



Τα πεναλτυ

 

Απόλλων Σμύρνης - Χανιά 3-1

Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε με 3-1 τα Χανιά, στη Ριζούπολη, και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου ματς στην Κρήτη, πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
 Εχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Λαγό που μπορεί να μη σκόραρε αλλά ήταν αυτός από τα πόδια του οποίου ξεκίνησαν δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του, ο Απόλλων Σμύρνης δεν είχε κανένα πρόβλημα προκειμένου να κάμψει με 3-1 την αντίσταση των Χανίων και να πάρει πανάξια την πρόκριση για τα ημιτελικά - η δεύτερη ομάδα της Football League μετά τον Ηρακλή- του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ανγκούλο άνοιξε το σκορ στο 39ο λεπτό, ωστόσο η απάντηση των Χανίων ήταν αμεσότατη με τον Κρητικό να φέρνει το ματς στα ίσα, πέντε λεπτά αργότερα. Στο 59ο ο Παναγιώτης Λαγός εκτέλεσε το φάουλ, ο Φαρινόλα εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της ομάδας της Κρήτης και έδωσε προβάδισμα στην "Ελαφρά Ταξιαρχία".

 Στο 66' η πρόκριση του Απόλλωνα Σμύρνης μπήκε στην τελική ευθεία με γκολ του Δημήτρη Σουάνη, που ξεκίνησε πάλι από τα πόδια του Παναγιώτη Λαγού.

Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Ριζούπολη
 Διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος
Βοηθοί: Παναγιώτης Σταθόπουλος, Ιωάννης Σίπκας

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Βοσνιάδης): Πίτκας, Βασιλαντωνόπουλος, Γεωργίου, Κοτσώνης, Γκόλιας, Ηρακλής (53' Λαγός), Ψιάνος (85' Χατζής), Πινέιρο, Φαρινόλα (64' Σουάνης), Ανγκούλο, Τζιώρας

ΧΑΝΙΑ (Καβακάς): Μαρκαντωνάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κοντέων, Γανωτής, Γκότοβος, Σιλιγαρδάκης, Νύκταρης (54' Σακελαρίου), Ρένια (69' Αλέκου ), Πάγκαλος (89' Εσόνο), Γκονσάλες, Κρητικός Γκολ: 39' Ανγκούλο, 60' Φαρινόλα, 66' Σουάνης / 43' Κρητικός

 Κάρτες: 30' Φαρινόλα, 45' Ψιάνος / 30' Σιλιγαρδάκης 33΄Ρένια, 53' (82' δεύτερη κίτρινη - κόκκινη) Παπουτσογιαννόπουλος, 58' Γκότοβος Το βιντεο του αγωνα




Ξάνθη - ΟΦΗ 3-0

 Απέναντι σε έναν διαλυμένο ΟΦΗ, που στάθηκε ωστόσο αξιοπρεπώς στα Πηγάδια, η Ξάνθη νίκησε 3-0 και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα πέρασε στους ''4'' του Κυπέλλου Ελλάδας. Σολτάνι (18', 85'), Κλέιτον (26') τα γκολ των ακριτών.
Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε η ρεβάνς της Ξάνθης με τον ΟΦΗ στα Πηγάδια. Οι ακρίτες ήταν καλύτεροι, είχαν περισσότερες λύσεις και δίχως να ανεβάσουν στροφές έφτασαν στο 3-0, παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.
Ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση και μοιραία υποτάχθηκε σε μια πιο ποιοτική ομάδα. Τα πράγματα, βέβαια, ίσως να είχαν διαφορετική κατάληξη, αν ο διαιτητής Παππάς καταλόγιζε πέναλτι στην ανατροπή στον Κουτσιανικούλη, στο 78' της αναμέτρησης.

Η ταυτότητα του αγώνα
 Γήπεδο: Skoda ΞΑΝΘΗ ARENA
 Διαιτητής: Ανδρέας Παππάς (Αθηνών)
 Βοηθοί: Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας), Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών)

SKODA ΞΑΝΘΗ (Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπέρτος, Γουάλας, Γούτας, Καρυπίδης, Ομπόντο (62' Φλίσκας), Βασιλακάκης (71' Παπαστεριανός), Σολτάνι, Λουσέρο, Κλέιτον, Καπετάνος

 ΟΦΗ (Ν. Αναστόπουλος): Αγριμάκης, Δαμιανάκης Κουτσιανικούλης, Ροβίθης, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Περογαμβράκης, Μπολάκης, Μαραθιανός, Φαζός, Μακρής Γκολ: Σολτάνι (18', 85'), Κλέιτον (26') Κάρτες: Λουσέρο (21') 0 Μαραθιανός (25'), Κουτσιανικούλης (86')

Το βιντεο του αγωνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: