moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΠΑΟΚ &ΠΑΟ:«Δεν ήμασταν καν παρόντες»Τι απαντησε η ΠΑΕ Ολυμπιακος

ΠΑΟΚ &ΠΑΟ:«Δεν ήμασταν καν παρόντες»Τι απαντησε η ΠΑΕ Ολυμπιακος

 
 
Μετά τον ΠΑΟΚ και απ’ τον Παναθηναϊκό ξεκαθαρίζουν πως όχι μόνο δεν ψήφισαν την αλλαγή μέρας του αγώνα του Ολυμπιακού, αλλά δεν ήταν καν παρόντες, αντικρούοντας το «ομόφωνη απόφαση» της Λίγκας!
Τελευταία ενημέρωση 05/03/2015, 19:36
Ακόμα μια διάψευση -μετά απ’ αυτή του ΠΑΟΚ- σε βάρος της Σούπερ Λίγκας και της διαρροής περί «ομόφωνης απόφασης» για τις αλλαγές στο πρόγραμμα της προσεχούς αγωνιστικής (που περιλαμβάνει και τη διεξαγωγή του αγώνα του Ολυμπιακού μια μέρα νωρίτερα).

Απ’ τον Παναθηναϊκό εκφράζουν απορίες για το… τι εννοεί η διοργανώτρια αρχή, απ’ τη στιγμή που ξεκαθαρίζουν πως όχι μόνο δεν ψήφισαν, αλλά δεν ήταν καν παρόντες άνθρωποι της ομάδας όταν διεξήχθη η ψηφοφορία!

«Εξυπακούεται ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ ψηφίσαμε για να πάει το Πανθρακικός–Ολυμπιακός μια μέρα νωρίτερα. Δεν ξέρουμε πως το εννοεί το «ομόφωνα» η Λίγκα, αλλά εμείς δεν ήμασταν καν παρόντες στην ψηφοφορία και είχαμε αποχωρήσει», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι πράσινοι, βγάζοντας στη... σέντρα την Λίγκα.

«Εκπροσώπους με καλύτερη ακοή»

Τις αντιδράσεις των Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για την αλλαγή της ημερομηνίας του αγώνα με τον Πανθρακικό σχολίασαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

«Εκπροσώπους με καλύτερη ακοή»

Στις αντιδράσεις του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ για την αλλαγή της ημερομηνίας του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή απάντησαν και οι ερυθρόλευκοι.

«ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός μάλλον πρέπει να επιλέγουν για τη Λίγκα εκπροσώπους πιο συγκεντρωμένους και με καλύτερη ακοή», ανέφεραν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και προσέθεταν:

«Για να αντιλαμβάνονται και τι ψηφίζουν. Συνηθίζεται άλλα να λένε εντός και άλλα... εκτός. Τώρα δεν θα ξέρουν και τι έχουν ψηφίσει; Η αγωνία τους είναι τελικά για το... πρωτάθλημα ή για το Κύπελλο στο οποίο δεν αγωνίζονται;», κατέληξαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: