moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Κανενας δεν τον θελει...

Κανενας δεν τον θελει...



 
Την αντιπάθεια και τις έντονες αντιδράσεις των ιδιοκτητών ομάδων της Superleague «εισπράττει» ο Γιάννης Αλαφούζος.
Μία ημέρα μετά το χθεσινό παραλήρημα του προέδρου του ΠΑΟ, ήρθε ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης Γιάννης Καϋμενάκης να του υπενθυμίσει ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα να λέει διάφορα και να λειτουργεί κατά το δοκούν σε βάρος της υπόληψης άλλων.

Ο ισχυρός άνδρας των Αρκάδων  μιλώντας στην ιστοσελίδα arcadiasports, πέρασε στην αντεπίθεση τονίζοντας τα εξής: «Ο κύριος Αλαφούζος έχει πάρα πολλά θέματα να ασχοληθεί που αφορούν τη δική του ομάδα. Έχει μεγάλα προβλήματα οικονομικής φύσεως, προβλήματα βίας, προβλήματα φορολογικής φύσεως όπως καταγγέλλονται, όπως επίσης και προβλήματα με την UEFA που επέφεραν μεγάλα χρηματικά πρόστιμα.
Ας αφήσει λοιπόν τον ΑΣΤΕΡΑ ήσυχο. Δεν χρειαζόμαστε την υποστήριξή του, αλλά κυρίως δεν δεχόμαστε τις υποδείξεις του. Υποδείξεις να κάνει στην ομάδα του και στους υπαλλήλους του. Το πότε, το πως, το που, το πόσο θα διαμαρτυρηθεί ο ΑΣΤΕΡΑΣ, είναι δική μας δουλειά και κανενός άλλου.
Φυσικά δεν συζητάει καθόλου, ούτε θυμάται τη σφαγή του ΑΣΤΕΡΑ στο περσινό παιχνίδι με την ομάδα του στη Λεωφόρο, ούτε τα γκολ φάουλ του Μπεργκ που παραδόξως μέτρησαν στα περσινά πλέι οφ. Επίσης, ξεχνάει τη βίαιη εισβολή 2000 οπαδών του μόλις δύο μήνες πριν, στο γήπεδο του ΑΣΤΕΡΑ. Παραδόξως δεν τιμωρήθηκε για αυτό, ούτε εισιτήρια πλήρωσε, αλλά ούτε τις ζημιές που προκλήθηκαν στο γήπεδο πλήρωσε, από τους χούλιγκαν του στρατού του. Αντιθέτως, με ειρωνική ανακοίνωση επαίνεσε αυτή την εισβολή στο γήπεδο μας» ήταν οι σημαντικότερες θέσεις του Γιάννη Καϋμενάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: