moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Νίκη στο φινάλε για τους Νέους

Νίκη στο φινάλε για τους Νέους

Με γκολ του Σάλιακα από το σημείο του πέναλτι στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Ολυμπιακός ξεπέρασε και το εμπόδιο του Αστέρα Τρίπολης, επικρατώντας με σκορ 2-1 στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη.
Στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League Κ-20, ο Ολυμπιακός νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης με σκορ 2-1, το μεσημέρι της Κυριακής (1/3), στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τους 55 βαθμούς σε 19 αγώνες και βρίσκονται μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ έχουν επτά παιχνίδια λιγότερα. Ο Ατρόμητος βρίσκεται στη 2η θέση της κατάταξης με 53 βαθμούς σε 20 αγώνες.

Με γκολ του Μανώλη Σάλιακα στο 89', ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης στον αγώνα της 26ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Κ-20 που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής (1/3) στο Ρέντη και παρέμεινε μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν πολύ νωρίς, μόλις στο 8', όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μανώλη Σάλιακα ο Ζήσης Καραχάλιος έπιασε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-0). Ο Αστέρας Τρίπολης αντέδρασε άμεσα και στο 12' ισοφάρισε με τον Καστριτσέα, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά μετά από χτύπημα κόρνερ του Χρήστου.
Ο Ολυμπιακός ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του στο δεύτερο ημίχρονο, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για γκολ με τον Ανδρούτσο (50' δοκάρι) και τον Σάλιακα (52', 60').
Η ομάδα του Βασίλη Βούζα άντεξε στο σληρό παιχνίδι των αντιπάλων της και έφτασε στη νίκη. Στο 88' ο τερματοφύλακας του Αστέρα, Παπουρτζής, ανέτρεψε τον Νίκο Βέργο μέσα στην περιοχή και η διαιτητής υπέδειξε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μανώλης Σάλιακας, ο οποίος έδωσε με γκολ του τη νίκη στην ομάδα του Πειραιά. Στο 83' ο Καστριτσέας αποβλήθηκε για σκληρό μαρκάρισμα (2η κίτρινη).
Οι ερυθρόλευκοι μετά από 19 αγώνες έχουν 55 βαθμούς, ενώ ο Ατρόμητος, που τους ακολουθεί, έχει 53, αλλά έχει δώσει 20 αγώνες.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας, σημείωσε μετά από τον αγώνα: "Μπράβο στα παιδιά για τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι και αξίζαμε τη νίκη. Ήταν ένα δύσκολο ματς και ιδιαίτερα για ψυχολογικούς λόγους μετά από τον τρόπο που η ομάδα αποκλείστηκε από το Youth League. Τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα και μέταλλο πρωταθλητή. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κατσιμήτρος, Σάλιακας, Τσιμίκας, Βατουσιάδης, Βούρος (83' Ιγνατίδης), Καραχάλιος (46' Λάτσι), Χαντζάρας (54' Γαρεφαλάκης), Μεγαρίτης, Βέργος, Ανδρούτσος, Μανθάτης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπουρτζής, Γογωνάς, Παπαγγελής, Καστριτσέας, Βαζούκης, Βελισσάρης, Χρήστου (53' Παπαπέτρου), Κυριακόπουλος, Τσόφλιος (82' Γαρυφαλλόπουλος), Σαλαπάτας (61' Συρεγγέλας), Άσσεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: