moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Το πόλο παίζει στα κανάλια Novasports

Το πόλο παίζει στα κανάλια Novasports

 
Το πόλο έχει την τιμητική του στα κανάλια Novasports!
Τρίτη 3/3 18:15, Παίζουμε Ελλάδα πόλο με το Διονύση Στρούμπο, Novasports 1 και Novasports 1 HD
Τετάρτη 4/3, 20:15, Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός, Len Champions League Ανδρών, Novasports 3
Σάββατο 7/3, 17:00 Βουλιαγμένη – Παναθηναϊκός, Α1 Ανδρών Novasports 4 Το πόλο έχει την τιμητική του στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τρίτη 3 Μαρτίου, την Τετάρτη 4 Μαρτίου και το Σάββατο 7 Μαρτίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, ζωντανά και αποκλειστικά, τους αγώνες Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός για το Len Champions League Ανδρών, το ντέρμπι Βουλιαγμένη – Παναθηναϊκός για την Α1 Ανδρών, καθώς και την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο».
Η αρχή, γίνεται την Τρίτη 3 Μαρτίου στις 18:15 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» με το Διονύση Στρούμπο, που θα προβληθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD. Καλεσμένος θα είναι ο πολίστας του Πανιωνίου, Γιάννης Θωμάκος. Ο έμπειρος άσος των «κυανέρυθρων» μιλάει για την ομάδα του και το πρωτάθλημα της Α1, αλλά και για την Εθνική ομάδα. Η συνέχεια είναι την Τετάρτη 4 Μαρτίου, με τη ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από το Novasports 3, του αγώνα Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός για την 6η αγωνιστική του Len Champions League Ανδρών. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Διονύσης Στρούμπος.
Τέλος, το Σάββατο 7 Μαρτίου στις 17:00 θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports 4 το ντέρμπι Βουλιαγμένη – Παναθηναϊκός για την 16η αγωνιστική της Α1 Ανδρών. Στη περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Διονύσης Στρούμπος και στο ρεπορτάζ ο Γιάννης Φάκαρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: