moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

"7αρα"οι Έφηβοι στην Κρήτη

"7αρα"οι Έφηβοι στην Κρήτη

Νίκη με σκορ 7-0 επί του ΟΦΗ πέτυχαν το μεσημέρι της Κυριακής στο Ηράκλειο οι Έφηβοι του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της 20ης ημέρας του πρωταθλήματος Super League K-17.
Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη ήταν... καταιγιστική στην επίθεση και τελείωσε από πολύ νωρίς το παιχνίδι, αφού προηγήθηκε με 0-3 πριν ακόμη ολοκληρωθεί το ημίχρονο.


Ο Ολυμπιακός είναι πάντα πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα και στόχος είναι να παραμείνει εκεί έως την ολοκλήρωση και του 3ου γύρου.
Τα γκολ για την ομάδα του Ολυμπιακού σημείωσαν οι: Νικολάου (0-1), Τσιλίκης (0-2), Βάρκας (0-3), Κιρτζιαλίδης (0-4), Ξενιτίδης (0-5), Τζουμάκης (0-6), Σπυριδάκης (0-7).
Ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Μαυρογενίδης, τόνισε: "Είχαμε καλή απόδοση σε όλο τον αγώνα και πετύχαμε πολλά γκολ απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν ήταν πολύ δυνατός. Δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά για να πετύχουμε τον στόχο μας. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να βελτιώνονται από παιχνίδι σε παιχνίδι".
Η σύνθεση:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γαβαλάς (70' Αγγελόπουλος), Νταϊ,  Μπέτσας (46' Χελάς), Ρέτσος, Νικολάου, Κολτσίδας, Λάμπρου, Τζουμάκης (70' Κουγιός), Κιρτζιαλίδης, Βάρκας (60' Ξενιτίδης), Τσιλίκης (65' Σπυριδάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: