moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Μπαράζ ανανεώσεων στον Ολυμπιακό


Μπαράζ ανανεώσεων στον Ολυμπιακό

Νέα συμβόλαια σκοπεύει να προτείνει το επόμενο διάστημα η διοίκηση του Ολυμπιακού στους Μανιάτη, Φουστέρ και Τσόρι, οι οποίοι αποδεδειγμένα έχουν προσφέρει στην ομάδα.

Μπαράζ ανανεώσεων στον Ολυμπιακό
Ο Γιάννης Μανιάτης, ο Νταβίντ Φουστέρ και ο Τσόρι Ντομίνγκες αποτελούν ξεχωριστά κεφάλαια για τον Ολυμπιακό. Ο καθένας ξεχωριστά έχει τη δική του προσφορά στο σύλλογο και για αυτό τον λόγο, σύμφωνα με τον «Γαύρο», στη διοίκηση έχουν λάβει την απόφαση να προσφέρουν και στους τρεις παίκτες νέα συμβόλαια. Πρώτος από όλους ο διεθνής χαφ, ο οποίος – παρά τις προτάσεις που είχε από ομάδες του εξωτερικού – φέρεται να έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει μέχρι το τέλος της καριέρας του στους Πειραιώτες.
Το υπάρχον συμβόλαιο του 28χρονου λήγει σε 2,5 χρόνια, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» επιθυμούν προτίθενται να του προσφέρουν νέο, με το οποίο θα τον επιβραβεύουν για την προσφορά του τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην ομάδα.

Επόμενοι, σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, στη σχετική λίστα είναι ο Φουστέρ και ο Ντομίνγκες. Πριν από λίγο καιρό είχαν υπάρξει επαφές με τον Ισπανό χαφ, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Παρότι τη φετινή σεζόν έχει μείνει συνολικά εκτός δράσης για τρεις μήνες, οι διοικούντες έχουν αποφασίσει να τον κρατήσουν και για την επόμενη σεζόν.
Ανάλογη είναι και η υπόθεση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, ο οποίος – παρότι είναι 34 ετών – φαίνεται πως απομένουν τα τυπικά για την ανανέωση κατά έναν χρόνο του συμβολαίου του. Εφόσον υπάρξει συνάντηση επί του θέματος με τον κ. Μαρινάκη, τότε και οι δύο θα χρειαστεί να βάλουν απλώς την υπογραφή τους.

Παράλληλα, εξελίξεις αναμένεται να σημειωθούν το επόμενο διάστημα και στην υπόθεση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, καθώς ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα να ενεργοποιήσει την οψιόν που είχε συμφωνήσει το καλοκαίρι με την Άντερλεχτ για τον δανεισμό του παίκτη μέχρι τον Απρίλιο. Πάντως, φαίνεται πως οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν αποφασίσει πλέον να κρατήσουν τον Σέρβο μέσο, ο οποίος πριν από τον τραυματισμό του ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας και είχε ξεχωρίσει και στο Champions League.

Δεν υπάρχουν σχόλια: