moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Στην αποστολή για την αναμέτρηση με τα Τρίκαλα ο Παπαπέτρου

Στην αποστολή για την αναμέτρηση με τα Τρίκαλα ο Παπαπέτρου

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τα Τρίκαλα στη θεσσαλική πόλη, το απόγευμα της Δευτέρας (2/3, 16:30), στο παιχνίδι με το οποίο θα ολοκληρωθεί η 18η αγωνιστική της Α1.

 

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή του Ολυμπιακού μετά τον τραυματισμό του στο ξεκίνημα της σεζόν και ο Έλληνας φόργουορντ ενδέχεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τα Τρίκαλα (2/3, 16:30), όπου δεν θα αγωνιστούν οι Μπρεντ Πέτγουεϊ και Μιχάλης Τσαϊρέλης.

Η είδηση είναι πως ο Ιωάννης Παπαπέτρου συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν σε αποστολή του Ολυμπιακού μετά τον τραυματισμό του και εξαρτάται καθαρά από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο αν θα πάρει λεπτά συμμετοχής στο ματς με την ομάδα των Τρικάλων.
Ο Έλληνας φόργουορντ μετείχε κανονικά το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις των Πειραιωτών και ήρθε η ώρα της μεγάλης επιστροφής στην αγωνιστική δράση.
Στο μεταξύ, εκτός αποστολής για τον αγώνα στα Τρίκαλα τέθηκαν οι φόργουορντ Μπρεντ Πέτγουεϊ και  Μιχάλης Τσαϊρέλης. Ο Αμερικανός συνεχίζει το εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείας που του έχει χορηγηθεί για να ξεπεράσει την εξάρθρωση ωμοπλάτης που υπέστη στην ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Ουνικάχα Μάλαγα, ενώ ο Έλληνας παίκτης αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στους προσαγωγούς και κρίθηκε σκόπιμο από την τεχνική ηγεσία να προφυλαχθεί ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: