moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Η προσπαθεια για την προστασια του Ολυμπιακου συνεχιζεται τωρα μεσα απο το Piraeus Planet

 Η προσπαθεια για την προστασια του Ολυμπιακου συνεχιζεται τωρα μεσα απο το Piraeus Planet


Μια ενημερωση για τους νεους φιλους του Piraeus Planet  και τους παλιους φιλους του ALEX WEB RADIO/TV...

Μεσα σε λιγες ημερες φανηκε ποσο ειχε λειψει η οπαδικη ερυθρολευκη ενημερωση απο τον κοσμο του Ολυμπιακου.
Θα ηθελα να γνωριζουν οι νεοι φιλοι του ΠΕΡΑΙΚΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ οτι μονο το blog Piraeus Planet ειναι νεο και πιο συγχρονο απο το παλαιωτερο.
Κουβαλαει ομως την εμπειρια της εξαετους επιπονης προσπαθειας που εκανε πρωτο στα δυαδικτιακα χρονικα το ραδιοφωνο και η τηλεοραση του ALEX WEB RADIO/TV


Κατι που αφησε εποχη και ιστορια στους τυχερους ακροατες που το γνωρισαν και αργοτερα καποιοι ακολουθησαν αυτον τον δρομο που χαραξε αλλοι με επιτυχια και αλλοι  χωρις.
Ο λογος βεβαια για την επιτυχια ειναι ενας και μοναδικος και αν δεν τον εχεις αντιληφθει εξ αρχης τοτε ειναι σιγουρο οτι θα αποτυχεις και θα εγκαταλειψεις μολις κουραστεις,και ο λογος αυτος ειναι ενας και μοναδικος ...
Πρεπει να το κανεις επειδη αγαπας τον Ολυμπιακο και θελεις να τον προστατεψεις και οχι για προσωπικη σου προβολη και αυτο απαιτει ιδιαιτερα μεγαλες θυσιες.
Εδω λοιπον και μερικες ημερες υπαρχει το νεο αυτο blog με την παλια και μεγαλη ιστορια και το βαρος της πρωτιας στα δυαδικτιακα ερυθρολευκα δεδομενα σαν ραδιοφωνο παντα.
Με αυτο το βαρος και την συνεπεια που εδειξε ολα αυτα τα προηγουμενα χρονια θα πορευτει και τωρα με σκοπο ιερο εναν και μοναδικο...
την προστασια του Ολυμπιακου και του κοσμου του απο οποιονδηποτε θελησει να τον λασπολογησει αδικως,αντιθετα θα ειναι  και παλι το πρωτο που θα αναδυκνευει τα λαηθ με στοιχεια και αποδειξεις χωρις να καταστροφολογει,κατι που σημερα πλεον εχει γινει μοδα μεσα απο τα social media.
Θα αποστομωνει οσους καταστροοφολογουν με στοιχεια και θα δικαιωνει οσους εχουν πραγματικα το δικιο με το μερος τους,και ολα αυτα παντα για ενα καλυτερο αυριο του Ολυμπιακου μας.
Γιατι ο Ολυμπιακος για εμας ειναι κατι ιερο και αμεμπτο και ετσι θα το κρατησουμε και στην καρδια και στο μυαλο μας.
Το νεο αυτο blog θα ειναι η φωνη ολων των Ολυμπιακων ολης της Γης εξ ου και η ονομασια αυτου,γιατι...παντου ειναι Πειραιας.
Μολις στηθει και το ραδιοφωνο του η ερυθρολευκες φωνες και οι αποψεις θα φτασουν στα περατα του κοσμου και θα μαθει μεσω αυτου ακομη και η πιο μακρινη χωρα τι σημαινει ερυθρολευκο μεγαλειο.
Εγω ενα εχω να πω ,...
Πως θα ειμαι συνεπης οπως στο παρελθον και με ολες μου μου τις δυναμεις θα κανω οτι ειναι δυνατον να ενημερωσω και να προστατευσω τον Ολυμπιακο μου και τον κοσμο του απο οποιονδηποτε.

Θρυλος για παντα και στα ευκολα και στα δυσκολα...αυτο ελεγα και τοτε αυτο λεω και τωρα και αυτο θα συνεχισω να λεω σε ολη την ζωη μου.

ΖΗΤΩ Ο  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: