moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Τριφυλαρα..παιξε μπαλλα..να νικη-να νικησεις την...Καμπαλα !!!

Τριφυλαρα..παιξε μπαλλα..να νικη-να νικησεις την...Καμπαλα !!! 

 Γελας,Ευρωπη,Παναθηναικος...το συνθημα που ειναι παντα επικαιρο.
Κανονισε βαζελα μου να χασεις και απο την...Καμπαλα...τοτε θα γελασουν οχι μονο οι κοτες και τα κατσικια που γελουν μεχρι σημερα αλλα και τα....μυρμηγκια.
Διαβαζω στα βαζελοmedia ευκολη κληρωση,βατη κληρωση,θα κανει περιπατο στην...Καμπαλα και διαφορα τετοια.

Μονο το γεγονος οτι δεν υπαρχει οπτικη εικονα για αυτην την ομαδα γιατι απλα ειναι αγνωστη και ασημη...αλλα το γεγονος οτι βρισκεται εκει που βρισκεται δεν μπορει κανεις να το αφησει να περασει ασχολιαστο.
Θα πρεπει να υπαρχει ο σεβασμος στο...αγνωστο και αποφυγη οποιασδηποτε αλαζονειας αν θελει να περασει ο Παναθηναικος...γιατι αμα χασει και απο την..αγωνωστη και ασημη Καμπαλα...τοτε βρειτε πυραυλο να πατε στην Σεληνη.
Παντως στο Αζερμπαιτζαν το διασκεδαζουν το θεμα και τους εχουν κανει και ...καρτουν...μαλλον πολυ χαλαρα το εχουν παρει το θεμα και δεν φαινεται να ...τους φοβιζει το ονομα του Panathinaikos...
Ιδου και η ειδηση..
Οι Αζέροι έχουν καλές σχέσεις με τους Τούρκους και στο Twitter ιστοσελίδες από τη γειτονική χώρα δημιουργήθηκε καρτούν για τον Παναθηναϊκό…
Οι «πράσινοι» κληρώθηκαν με την Καμπάλα από το Αζερμπαϊτζάν στα play off του Europa League κι αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο από τους Τούρκους.
Σύμφωνα με τον λογαριασμό της ιστοσελίδες «Sport Fix», ο Παναθηναϊκός θα αναλάβει την… τιμωρία της Καμπάλα για τον αποκλεισμό του Απόλλωνα Λεμεσού από την Ευρώπη.
Μάλιστα, παρομοίασαν την κατάσταση χρησιμοποιώντας σκηνή από το γνωστό καρτούν «Τομ και Τζέρι»!
Το προφιλ της Καμπαλα
Στο εγχώριο πρωτάθλημα τερμάτισε στην 3η θέση και κέρδισε το εισιτήριο για τα προκριματικά της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η Καμπάλα ξεκίνησε από τον πρώτο προκριματικό γύρο, παίρνοντας την πρόκριση κόντρα στην Ντιναμό Τιφλιδας με συνολικό σκορ 3-2 (2-0, 1-2). Στη συνέχεια αντιμετώπισε την Τσουκαρίτσκι, από την οποία έχασε με 1-0 στη Σερβία, αλλά επικράτησε με 2-0 εντός έδρας παίρνοντας το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο. Επόμενος αντίπαλος, όπως προείπαμε, ο Απόλλων Λεμεσού. Στην πρώτη αναμέτρηση στην Κύπρο απέσπασε ισοπαλία με 1-1, ενώ στο Αζερμπαϊτζάν επικράτησε με 1-0.
Γήπεδο:
Η Αζέρικη ομάδα αγωνίζεται στο "Καμπάλα Σίτι", χωρητικότητας 8.000 θεατών. Από το 2012 έχουν ξεκινήσει έργα επέκτασης για να μετατραπεί σε ένα σύγχρονο γήπεδο χωρητικότητας 15.000 θέσεων.
Αστέρι:
Ο Λουίς Πάουλο Ιλάριο "Ντοντό" είναι το μεγάλο αστέρι των Αζέρων. Είναι 27 ετών, επιθετικός και αγωνίζεται στην Καμπάλα από το 2011, μετρώντας 112 συμμετοχές και 21 γκολ.
Προπονητής:
Ο Ρόμαν Γκρίγκορτσουκ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας τις 21 Δεκεμβρίου του 2014, υπογράφοντας συμβόλαιο 1,5 έτους. Ο 50χρονος Ουκρανός προπονητής πριν καθίσει στον πάγκο της Καμπάλα, είχε περάσει μεταξύ άλλων από αυτούς των Τσερνομόρετς (2010-14), Μέταλουργκ Ζαπορίζιε (2009-10) και Βέντσπιλς (2005-09). Με την ομάδα της Λετονίας κατέκτησε 3 φορές το πρωτάθλημα και 2 φορές το Κύπελλο, ενώ στην πρώτη χρονιά του στην Τσερνομόρετς, κέρδισε την άνοδο στην ουκρανική Premier League.
Τι έκανε πέρυσι:
Την περυσινή χρονιά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είχε "φτωχή" παρουσία, αφού αποκλείστηκε στον πρώτο προκριματικό γύρο από την Σιρόκι με συνολικό σκορ 5-0 (3-0, 2-0).

Δεν υπάρχουν σχόλια: