moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Επιασε δουλεια ο Καμπιασο (pics&video)

Επιασε δουλεια ο Καμπιασο (pics&video)


Σάββατο 9 το πρωί το ραντεβού για προπόνηση στο Καραϊσκάκη είχε ήδη δοθεί.
Όχι μόνο για τον Καμπιάσο, αλλά για όλη την ομάδα.
 Ο Αργεντινός έφτασε από νωρίς (πριν τις 9), με πολύ κέφι και όρεξη να γνωρίσει τους νέους συμπαίκτες του και τον Μάρκο Σίλβα με το τεχνικό επιτελείο.

 Συστήθηκε με όλους, χαμογελαστός και με πολλή όρεξη, συζήτησε για λίγο με τον Μάρκο Σίλβα, άλλαξε στα ρούχα του πολέμου και λίγη ώρα μετά πάτησε το ιερό χορτάρι του γηπέδου Καραϊσκάκη, για πρώτη φορά!



Ο Καμπιάσο δεν ήρθε για να κολησει τα τελευταια ενσημα.
Έπιασε αμέσως δουλειά, μπαίνοντας σε κανονικό ρυθμό προπόνησης, με την υπόλοιπη ομάδα.
 Σε μικρό χρονικό διάστημα οι επίσημες υποχρεώσεις αρχίζουν και ο Αργεντινός θέλει, όπως το ίδιο θέλει και ο Μάρκο Σίλβα, να είναι έτοιμος, προκειμένου να μπει και να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού, με την τεράστια ποιότητά του και την τεράστια εμπειρία του!
 Ιδιαίτερη επαφή είχε (απολύτως λογικά) με τους ισπανόφωνους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι τον βοηθούσαν στις πρώτες ώρες προσαρμογής του με τα χρώματα του Θρύλου. Απλός στο παιχνίδι του, με κοντρολαρισμένο τέμπο και πολλή όρεξη, ο Καμπιάσο συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας, πλην των στημένων φάσεων, αφού εκεί δούλεψαν οι ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν κόντρα στην Μπεσίκτας.



Η ουσία είναι πως ο Αργεντινός είναι ήδη κομμάτι της ομάδας του Ολυμπιακού, έχοντας μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και είναι έτοιμος να συνεισφέρει στην κατάκτηση νέων τίτλων!


Δεν υπάρχουν σχόλια: