moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Κ-20: Ολυμπιακός-Ρήγας Φεραίος 4-0

Κ-20: Ολυμπιακός-Ρήγας Φεραίος 4-0

Κ-20: Ολυμπιακός-Ρήγας Φεραίος 4-0
 
Σε φιλικό αγώνα που «φιλοξενήθηκε» το πρωί του Σαββάτου στα Χάνια του Πηλίου η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού επικράτησε με 4-0 του Ρήγα Φεραίου.
Ο κ. Βασίλης Βούζας δοκίμασε ένα νέο αρχικό σχήμα και έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών αλλά και από την αποτελεσματικότητα αφού έφτιαξαν πολλές φάσεις και πέτυχαν 4 γκολ.  
Το σκορ άνοιξε ο Δημήτρης Τζουμάκης με απευθείας χτύπημα φάουλ ενώ ο Δήμος Χαντζάρας πέτυχε το 2ο γκολ με σουτ μέσα από την περιοχή και το 3ο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Το 4-0 σημείωσε στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Θανάσης Ανδρούτσος με πλασέ. 
 
Ο τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού κ. Βασίλης Βούζας είπε: «Είναι φιλικά προετοιμασίας και γίνονται για να δοκιμάσουμε σχήματα και τακτικές. Τα παιδιά ανταποκρίνονται σ’ αυτά που ζητάμε έως τώρα αλλά έχουμε πολύ δουλειά ακόμη για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Προχωράμε με το κεφάλι κάτω και με μεγαλύτερη προσπάθεια καθημερινά».
 
Η αρχική σύνθεση του Ολυμπιακού : Γαβαλάς, Μπέτσας, Θυμιανός, Μακροστέργιος, Τζουμάκης, Χρήστου, Βρουσαϊ, Βάρκας, Χαντζάρας, Δερμιτζάκης, Τσιλίκης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Αγγελόπουλος, Σταματόπουλος Φ., Τόλι, Ρέτσος, Βατουσιάδης, Φουάσης, Πλέγας, Ανδρούτσος, Μεγαρίτης, Μανθάτης, Γκλεγκλές, Κουγιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: