moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Μετα τον Καμπιασο ανοιγει ο δρομος για τους επομενους

Μετα τον Καμπιασο ανοιγει ο δρομος για τους επομενους

Να περάσει ο επόμενος
Προτεραιότητα αποτελεί εδώ και καιρό η άμυνα και δεν υπάρχουν περαιτέρω περιθώρια για καθυστερήσεις, ειδικά από τη στιγμή που λογικά θα γίνουν δύο προσθήκες στη συγκεκριμένη θέση. Ο Έντερ Μπαλάντα της Ρίβερ Πλέιτ είναι το φαβορί, ίσως και για τον επιπλέον λόγο πως μπορεί να παίξει και σαν αριστερό μπακ καλύπτοντας την ανάγκη για μια ακόμη λύση σε εκείνη τη θέση.
Δεν είναι, ωστόσο, μόνο ο 22χρονος Κολομβιανός στη λίστα, καθώς φαίνεται πως οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν έναν υψηλόσωμο δεξιοπόδαρο στόπερ.
 Η περίπτωση του Αντερλάν Σάντος, που γράφτηκε στην Πορτογαλία, έχει όντως προταθεί, όμως ο Βραζιλιάνος κοστολογείται κοντά στα 7 εκατ. ευρώ και είναι δύσκολο να δοθούν αυτά τα χρήματα. Εξελίξεις στην υπόθεση θα υπάρχουν άμεσα, με κάποιες φήμες να μιλούν για ανακοινώσεις (τουλάχιστον ενός στόπερ) το αργότερο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Από εκεί και πέρα, συνεχίζεται η προσπάθεια απόκτησης αριστερού εξτρέμ.
Ο Ερνάνι είναι ο εκλεκτός του Μάρκο Σίλβα, αλλά το θέμα έχει «κολλήσει» στην επιμονή της Πόρτο να αξιώνει να μην μπει καν οψιόν αγοράς στο δανεισμό του ή αν μπει να είναι τόσο υψηλή που θα μοιάζει… απαγορευτική.
Ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει κουραστεί από τους χειρισμούς των «δράκων» κι εξετάζει κι άλλες λύσεις, με την περίπτωση του 27χρονου Γάλλου Αντονί Μουνιέ να επανέρχεται «δειλά-δειλά» στο προσκήνιο και τη Μονπελιέ να πουλά ευχαρίστως τον ποδοσφαιριστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: