moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Ανακοίνωση για εισιτήρια με Μπεσίκτας και διαρκείας

Ανακοίνωση για εισιτήρια με Μπεσίκτας και διαρκείας


 
Ενημέρωση της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός προς τους φιλάθλους της ομάδας μας.
H Π.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον φιλικό αγώνα απέναντι στην BESIKTAS που θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Κυριακή 9/8/2015 και ώρα 21:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:
Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, την Κυριακή 9/8 από τις 10.00 έως την έναρξη του αγώνα.

Εισιτήρια θα διατίθενται και μέσω Internet (www.olympiacos.org) μέχρι τις 15:00. Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται ή με την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email) ή από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10 €, 15 €, 20 €, 25 €, 30 €, 35 €, 40 €, 80 € & 150 €.

Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν χρειάζεται κάρτα φιλάθλου του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για αγορά εισιτηρίων.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους να προσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο, ώστε να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους και να αποφύγουν τις ουρές των εκδοτηρίων της τελευταίας ώρας.
Η Π.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι δεν έχουν παραλάβει τις κάρτες τους και για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, MONO για την Κυριακή 9/8 θα συνεχιστεί η παράδοση εισιτηρίων διαρκείας με ώρες 10:00 – 15:00, στο Στάδιο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, (Είσοδος VIP).
Ακόμα την Κυριακή 9/8 το τμήμα Εισιτηρίων Διαρκείας θα είναι ανοικτό τις ίδιες ώρες για όσους φιλάθλους θέλουν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας.
Επίσης από Δευτέρα 10/8 και καθημερινά (10.00 - 18.00), συνεχίζονται οι πωλήσεις και οι παραλαβές των Εισιτηρίων Διαρκείας.
Τηλ. πληροφοριών: 210 48 00 920

Δεν υπάρχουν σχόλια: