moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Χωρίς Τσόρι η αποστολη του Ολυμπιακου με Μπεσίκτας

Χωρίς Τσόρι η αποστολη του Ολυμπιακου με Μπεσίκτας

Χωρίς Τσόρι με Μπεσίκτας

Πολλή δουλειά στην τακτική και τις στημένες φάσεις περιελάμβανε το πρόγραμμα του Μάρκο Σίλβα στο πρόγραμμα του Σαββάτου.
 Απών θα είναι ο Τσόρι Ντομίνγκες από το πρώτο εν Ελλάδι φιλικό του Ολυμπιακού με την Μπεσίκτας την Κυριακή.
 Χαμόγελα για Μποτία, Τζανδάρη και Κολοβό.
Λίγη υπομονή ακόμη θα πρέπει να κάνουν οι φίλοι του Ολυμπιακού που θέλυν και πάλι από κοντά τον κορυφαίο παίκτη της ομάδας τους στην περυσινή σεζόν.
Ο Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος δεν είχε προπονηθεί ούτε χθες, έκανε θεραπεία. Δεν θα αγωνιστεί στο φιλικό της Κυριακής (9/8, 21:00) με την Μπεσίκτας στο Καραϊσκάκη, το οποίο είναι το πρώτο ματς (έστω και ανεπίσημο) μπροστά στο κοινό των «ερυθρόλευκων».
Κανονικά γυμνάστηκαν εκ νέου οι Μποτία, Τζανδάρης και Κολοβός, αλλά μόνο ο Ισπανός είναι στην αποστολή. Εκτός και ο Γιαννιώτας.
Θεραπεία έκανε ο Τσόρι, ενώ κανονικα γυμναστηκε ο Καμπιασο
Αναλυτικά η αποστολή: Ρομπέρτο, Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Σαλίνο, Μποτία, Βούρος, Αυλωνίτης, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Χάρα, Μπουχαλάκης, Κασάμι, Φουστέρ, Φορτούνης, Ντουρμάζ, Πάρντο, Ντοσεβί, Πουλίδο, Ζντιέλαρ, Φινμπόγκασον, Σάλιακας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: