moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

H Σέρβα ακραία Άνα Λαζάρεβιτς στον Ολυμπιακό

H Σέρβα ακραία Άνα Λαζάρεβιτς στον Ολυμπιακό


Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού ανακοίνωσε την απόκτηση της 24χρονης Σέρβας Άνα Λαζάρεβιτς. 
Τις προηγούμενες δύο χρονιές αγωνίστηκε στο τουρκικό και στο γαλλικό πρωτάθλημα.
Η Ιβάνα Μπραμπόροβα παραχώρησε τη θέση της στην Άνα Λαζάρεβιτς.
 Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού ανακοίνωσε την απόκτηση της 24χρονης Σέρβας ακραίας με ύψος 1,87μ. Πέρυσι έπαιξε στη γαλλική Μιλούζ και την περίοδο 2013-14 υπήρξε μέλος της τουρκικής Μπεσίκτας.

"Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα σε έναν σπουδαίο σύλλογο που έχει τόσο πιστούς οπαδούς. Οι στόχοι που θα έχουμε φέτος παραμένουν οι ίδιοι, να επαναλάβουμε τις επιτυχίες της περασμένης σεζόν κερδίζοντας Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ανυπομονώ για την έναρξη της προετοιμασίας που θα μας οδηγήσει σε νέες επιτυχίες", τόνισε η νεοαποκτηθείσα Λαζάρεβιτς με 30 συμμετοχές που έχει στην εθνική ομάδα της Σερβίας και κατέκτησε το European League το 2011 στην Κωνσταντινούπολη.
Η Λαζάρεβιτς βρισκόταν στην προεπιιλογή της εθνικής Σερβίας για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2011, τίτλο που κατέκτησε η χώρα της, ενώ δεν ταξίδεψε στην Ιαπωνία για να λάβει μέρος στο World Grand Prix της FIVB, όπου η Σερβία ανέβηκε στο τρίτο σκαλοπάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: