moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Οι Κάρτες Διαρκείας του ΟΣΦΠ για τη σεζόν 2015-16

Οι Κάρτες Διαρκείας του ΟΣΦΠ για τη σεζόν 2015-16

Οι Κάρτες Διαρκείας του ΟΣΦΠ για τη σεζόν 2015-16

Η αγωνιστική περίοδος 2014-15 ήταν εξαιρετική για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.
Ο σύλλογος μας κατέκτησε 9 Πανελλήνια Πρωταθλήματα σε 7 διαφορά αθλήματα, 2 Κύπελλα Ελλάδος αλλά και ένα Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης στο Πόλο Γυναικών.
Η σεζόν 2015-16 ξεκινάει σε λίγες ημέρες μ’ ένα όνειρο τρελό! Να έρθουν και άλλα ευρωπαϊκά στο λιμάνι στα ομαδικά αθλήματα (Πόλο ανδρών/γυναικών), να έρθουν και πάλι όλες οι κούπες στον Ολυμπιακό, σε μια χρονιά όπου ο Ολυμπιακός επανιδρύει το μπάσκετ γυναικών και βάζει στόχο να κατακτήσει και εκεί όλους τους τίτλους για τους οποίους θα αγωνιστεί!
 Κλείσε λοιπον, και εσυ μια θέση στο γήπεδο για να στηρίξεις με την φωνή σου τις ομάδες μας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.
Ο Ολυμπιακός παρουσιάζει της νέες Κάρτες Εισόδου (Διαρκείας) της σεζόν 2015-16 οι οποίες χωρίζονται σε πέντε κατηγορίες:

Α. Κάρτες Διαρκείας Βόλεϊ (Άνδρες-Γυναίκες)
Ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες των ομάδων μας Βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών σε Πρωτάθλημα Ελλάδος, Κύπελλο Ελλάδος, Λιγκ Καπ και Κύπελλα Ευρώπης οι οποίοι θα «φιλοξενηθούν» στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη.
Αντιστοιχούν σε οικονομική ενίσχυση των 50 Ευρώ.

Β. Κάρτες Διαρκείας Πόλο (Άνδρες-Γυναίκες)
Ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες των ομάδων  μας Πόλο  Ανδρών και Γυναικών σε Πρωτάθλημα Ελλάδος, Κύπελλο Ελλάδος και Κύπελλα Ευρώπης οι οποίοι θα «φιλοξενηθούν» στο Εθνικό Κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» στον Πειραιά. 
Αντιστοιχούν σε οικονομική ενίσχυση 50 Ευρώ.

Γ. Κάρτες Διαρκείας Μπάσκετ (Γυναίκες)
Ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας Μπάσκετ Γυναικών σε Πρωτάθλημα Ελλάδος και Κύπελλο Ελλάδος οι οποίοι θα «φιλοξενηθούν» στην έδρα που θα ανακοινωθεί σύντομα.
Αντιστοιχεί σε οικονομική ενίσχυση 30 Ευρώ.

Δ. Ενιαίες Κάρτες Διαρκείας (Άνδρες-Γυναίκες)
Η Ενιαία κάρτα διαρκείας, αφορά το Βόλεϊ (ανδρών/γυναικών), το Πόλο (ανδρών/γυναικών) και το Μπάσκετ (γυναικών) και ισχύει για όλους τους εντός έδρας αγώνες των ομάδων μας σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος, καθώς και στα Κύπελλα Ευρώπης οι οποίοι θα φιλοξενηθούν στην έδρα του κάθε τμήματος.
Αντιστοιχεί σε οικονομική ενίσχυση 100 Ευρώ.

Ε. Κάρτες Διαρκείας VIP (Βόλεϊ-Πόλο)
Η Κάρτα Διαρκείας VIP, που αφορά το Βόλεϊ (ανδρών/γυναικών), το Πόλο (ανδρών/γυναικών) και το Μπάσκετ (γυναικών) και ισχύει για όλους τους εντός έδρας αγώνες των ομάδων μας σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος, καθώς και στα Κύπελλα Ευρώπης οι οποίοι θα φιλοξενηθούν στην έδρα του κάθε τμήματος, θα διατεθεί μόνο σε 100 αντίτυπα και για την απόκτηση της ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να ενισχύσει τον σύλλογο με το ποσό των 200 ευρώ. Η συγκεκριμένη Κάρτα έχει πολλά και σπουδαία προνόμια τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η διάθεση των Καρτών Διαρκείας 2015-2016 θα ξεκινήσει το Σάββατο 8 Αυγούστου από το γραφείο Μελών & Φιλάθλων του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. το οποίο βρίσκετε στην εμπορική στοά του Σταδίου Καραϊσκάκη κάτω από την Θύρα 17.
Πληροφορίες: 211 1007060.

Δεν υπάρχουν σχόλια: