moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Το πρώτο της φιλικό εν όψει του Ευρωμπάσκετ δίνει απόψε η Εθνική μπάσκετ στο Βέλγιο

Το πρώτο της φιλικό εν όψει του Ευρωμπάσκετ δίνει απόψε η Εθνική μπάσκετ στο Βέλγιο

«Ξεμούδιασμα» στο Βέλγιο

Το πρώτο της φιλικό εν όψει του Ευρωμπάσκετ δίνει απόψε η Εθνική μπάσκετ, η οποία αντιμετωπίζει το Βέλγιο χωρίς Σπανούλη και Μπουρούση.
Μία πρώτη γεύση των όσων μπορούμε να περιμένουμε τον προσεχή Σεπτέμβριο στο Ευρωμπάσκετ θα δώσει σήμερα (19:00) η Εθνική μπάσκετ, η οποία αντιμετωπίζει το Βέλγιο σε φιλική αναμέτρηση στην «LottoArena» της Αμβέρσας.

Πρόκειται για το πρώτο φιλικό προετοιμασίας της «επίσημης αγαπημένης», το οποίο θα έχει περισσότερο χαρακτήρα δυνατής προπόνησης, αφού οι διεθνείς μας δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους.
Παράλληλα, ο Φώτης Κατσικάρης δεν υπολογίζει τους Βασίλη Σπανού και Γιάννη Μπουρούση για να ακολουθήσουν ειδικά προγράμματα, ενώ στην Ελλάδα έμεινε και ο Αθηναίου, αφού έχει συμφωνηθεί οι αποστολές των δύο ομάδων αποτελούνται από 13 παίκτες.
Εκτός από τους τρεις παίκτες, στην Αθήνα θα παραμείνουν και μέλη του προπονητικού επιτελείου, αφού καθημερινά θα δουλεύουν μαζί τους στο ΟΑΚΑ.
Στην αποστολή βρίσκονται οι Νίκος Ζήσης, Κώστας Καϊμακόγλου, Γιώργος Πρίντεζης, Νικ Καλάθης, Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Στράτος Περπέρογλου, Κώστας Κουφός, Βαγγέλης Μάντζαρης Γιάννης Αντετοκούνμπο, Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, Ζήσης Σαρικόπουλος και Δημήτρης Αγραβάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: