moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Όλα δείχνουν Ντάνιελ Χάκετ (video)

Όλα δείχνουν Ντάνιελ Χάκετ (video)

Πλησιάζει ο Χάκετ
Ο Ντάνιελ Χάκετ έχει τον πρώτο λόγο για να αποτελέσει τον αντι-Σλούκα στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Σύντομα κλείνει η υπόθεση κι ακολουθούν τα υπόλοιπα «μέτωπα».
Αν κι από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνονται τα περί συμφωνίας για διετές συμβόλαιο έναντι 1,7 εκατ. δολαρίων, ο 28χρονος Ιταλοαμερικανός γκαρντ βρίσκεται προ των πυλών των «ερυθρόλευκων».

Οι επαφές είναι σε πάρα πολύ καλό δρόμο και μοναδική «απειλή» μοιάζει το ΝΒΑ, ωστόσο είναι δύσκολο για τον διεθνή άσο να βρει καλό συμβόλαιο και ρόλο σε κάποια ομάδα χωρίς πρώτα να περάσει από try-outs (είχε προγραμματίσει να το κάνει στους Νικς). Όλα δείχνουν πως θα παραμείνει στην Ευρώπη και θα μετακομίσει στον Ολυμπιακό.

Τα υπόλοιπα «μέτωπα»

Με τον Στρόμπερι «κλεισμένο», τον Γιανγκ να περιμένει τις ανακοινώσεις και τον Χάκετ προ των πυλών, ο Ολυμπιακός προχωρά στις επόμενες κινήσεις του. Αυτές αφορούν στην απόκτηση ενός σμολ φόργουορντ στη θέση του Τρεμέλ Ντάρντεν που αποχώρησε, ενώ ανοιχτό είναι το θέμα του πάουερ φόργουορντ.
Επίσης θα γίνουν δύο κινήσεις συμπληρωματικών παικτών, στην περιφέρεια (ο Ξανθόπουλος καταλήγει στον Άρη, ενώ εξετάζονται ως λύσεις ο Αθηναίου και κυκλοφόρησαν φήμες για τον 19χρονο Τολιόπουλο) και στη front line (ο Μπόγρης που απασχόλησε κλείνει στην Μπιλμπάο, ενώ ο Μήτογλου τουλάχιστον για την ώρα δείχνει να προτιμά την επιστροφή στο κολέγιο του Wake Forest).

Δεν υπάρχουν σχόλια: