moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Ούτε τώρα απόφαση για τις καταγγελίες Ολυμπιακού

Ούτε τώρα απόφαση για τις καταγγελίες Ολυμπιακού

Ούτε τώρα απόφαση για τις καταγγελίες Ολυμπιακού
Επιπλέον χρόνο για ν’ αποφανθεί επί των υποθέσεων Μελισσανίδη και Γιαννακόπουλου θα χρειαστεί η ΕΕΑ. Στη σημερινή συνεδρίαση αναμενόταν η κρίση της Επιτροπής για τις καταγγελίες που έχουν γίνει από την πλευρά του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού (αναφορικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ ΑΕΚ) και του μπασκετικού τμήματος (για τη μεταβίβαση μετοχών στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός).

Κάτι τέτοιο ωστόσο δε συνέβη, με την «Ένωση» πάντως στην πρώτη περίπτωση να καταθέτει πολυσέλιδο και αναλυτικό υπόμνημα, διαμέσου του οποίου θεωρεί ότι καταρρίπτει όλους τους ισχυρισμούς του Ολυμπιακού.

Όσο για το θέμα Γιαννακόπουλου, ούτε εκεί η Επιτροπή απεφάνθη ακόμα για την καταγγελία ότι ο Μάνος Παπαδόπουλος είναι παρένθετο πρόσωπο στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ότι η μεταβίβαση μετοχών ήταν εικονική.

Πέραν αυτού, σημειώνεται ότι η Επιτροπή δε διαβίβασε και στην ΕΠΟ το πόρισμα περί υποβιβασμού της Κέρκυρας, με την αιτιολογία ότι η απόφαση δεν έχει καθαρογραφεί ακόμα.

Έτσι, οι εξελίξεις μετατίθενται πιθανότατα για την επόμενη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη, όταν αναμένεται να συνεδριάσει ξανά η Επιτροπή -έχοντας καταλήξει αυτή τη φορά σε αποφάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: