moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Σταυρόπουλος: «Ψηλά ξανά ο Ολυμπιακός»

Σταυρόπουλος: «Ψηλά ξανά ο Ολυμπιακός»

 Σταυρόπουλος: «Ψηλά ξανά ο Ολυμπιακός»
Τη διαβεβαίωση πως ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει ξανά να πρωταγωνιστήσει στην Ευρωλίγκα παρά τις αντίξοες συνθήκες στην ελληνική οικονομία έδωσε ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Χρ. Σταυρόπουλος.
Έναν Ολυμπιακό που θα συνεχίσει να στοχεύει ψηλά στην Ευρωλίγκα υποσχέθηκε ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Χρήστος Σταυρόπουλος, μετά την κλήρωση για τους ομίλους της διοργάνωσης που έφερε την ομάδα του αντιμέτωπη με Αναντολού Εφές, Λαμποράλ Κούτσα, Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο, Τσεντεβίτα και Λιμόζ.

«Γνωρίζετε όλοι ότι οι στιγμές που περνάει η πατρίδα μας είναι δύσκολες, ιδιαίτερα τώρα, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια. 
Οι επιτυχίες του Ολυμπιακού την τελευταία επταετία πιστεύουμε ότι έδωσαν ένα μικρό λόγο στον κόσμο να χαρεί και να αισθανθεί περήφανος. 
Δεν έχει καμία σημασία να πούμε πάλι τα ίδια, ότι δηλαδή σ' αυτό το επίπεδο δεν υπάρχουν εύκολες και δύσκολες ομάδες και ότι δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια. 
Ο Ολυμπιακός όπως κάθε χρόνο θα προσπαθήσει να φτάσει ψηλά με όλες τις δυσκολίες που υπάρχουν ή μπορούν να προκύψουν. 
Δεν θα είναι εύκολο, γιατί το επίπεδο είναι πολύ υψηλό, αλλά θέλουμε να είμαστε και πάλι στο Final Four. 
Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους και κυρίως υγεία σ' όλους τους αθλητές», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: