moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Βρέντζος: Το μισό μπάτζετ στην εφορία

Βρέντζος: Το μισό μπάτζετ στην εφορία

Γιάννης Βρέντζος:«Κάποια στιγμή να δούμε πόσο συνεπείς είναι και οι άλλοι στην εφορία...»

Στο περιθώριο της επίσημης παρουσίασης του Μάρκο Σίλβα ο Γιάννης Βρέντζος τοποθετήθηκε για την οικονομική κρίση και το πόσο επηρεάζει τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Όπως είπε, το μισό μπάτζετ των νταμπλούχων, πλέον, θα πάει στην εφορία ενώ δεν παρέλειψε ν’ αφήσει και τις αιχμές του για το πόσο συνεπείς είναι οι άλλοι σύλλογοι όσον αφορά στις υποχρεώσεις τους απέναντι στην εφορία.

«Σίγουρα τις τελευταίες μέρες υπάρχει μια δυσκολία στις συζητήσεις και ο βασικός λόγος είναι ότι υπάρχει αβεβαιότητα. Είναι αρνητικό για οποιαδήποτε συναλλαγή.
Ο Ολυμπιακός έχει όλα τα εχέγγυα για να προχωρήσει σ’ αυτά που θέλει και απόδειξη είναι ο Μάρκο που είναι μαζί μας. Θέλω να τονίσω πάντως πως ανεξαρτήτως της πιο ακραίας φάσης που βιώνουμε, ο Ολυμπιακός έχει ν’ αντιμετωπίσει μια σειρά από δυσκολίες.
 Την ώρα που υπάρχει οικονομική κρίση και κρίση και στις άλλες ομάδες που μειώνει το ενδιαφέρον και την εμπορικότητα του ποδοσφαίρου μας αλλά και γενικώς στην Ευρώπη, στα άλλα μέρη της γης το ποδόσφαιρο γνωρίζει πρωτοφανή άνθηση.
Η μικρότερη αγγλική ομάδα που παίζει στην πρέμιερ λιγκ έχει περισσότερα έσοδα από τηλεοπτικά και χορηγούς απ’ όλες τις ελληνικές ομάδες μαζί.
Και αυτές πρέπει ν’ ανταγωνιστούμε. Δεύτερο σημαντικό κομμάτι είναι το κομμάτι της φορολογίας. Πλέον με τη διαφαινόμενη αύξηση της
 φορολογικής εισφοράς θα φτάσει το 50%. Το μισό μας μπάτζετ πάει στους φόρους. Πριν από πέντε χρόνια η εφορία ήταν 20%. Τότε από τα 100 ευρώ τα 20 πήγαιναν στην εφορία.
Τώρα θα πάνε τα 50.
 Πλέον έχει διαμορφωθεί ένα φορολογικό καθεστώς στην Ελλάδα που είναι το χειρότερο στην Ευρώπη. ο Ολυμπιακός έχει πληρώσει 90 εκατ. ευρώ σε φόρους.
Ελπίζουμε κάποια στιγμή και οι αρχές να ψάξουν και οι άλλες ομάδες πόσα πληρώνουν και πόσα δεν πληρώνουν», ήταν τα λόγια του σε σχετική ερώτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: