moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Από Δευτέρα οι μεταγραφές

Από Δευτέρα οι μεταγραφές

Από Δευτέρα οι μεταγραφές
Μετά τη Δευτέρα εκτιμάται πως θα υπάρξει κινητοποίηση στα μεταγραφικά ζητήματα του Ολυμπιακού. Όχι από την ΠΑΕ δεν έχουν αναφέρει κάτι τέτοιο ωστόσο όλα τα στοιχεία που υπάρχουν οδηγούν στο συμπέρασμα ότι –τελικά- για τις επόμενες ημέρες μεταγραφική εξέλιξη δύσκολα θα υπάρξει.
Φυσικά, αυτό που παίζει ρόλο –αυτή την χρονική στιγμή- είναι οι πολιτικοοικονομικές εξελίξεις. Μπορεί χθες ο Γιάννης Βρέντζος να επεσήμανε ότι όντως υπάρχουν δυσκολίες στις διαπραγματεύσεις που κάνει ο Ολυμπιακός αλλά η ομάδα έχει τα εχέγγυα να προχωρήσει εάν το επιθυμεί.

Ωστόσο, η αλήθεια και το λογικό είναι ότι στην ομάδα περιμένουν να δουν τι ακριβώς θα συμβεί, εάν θα υπάρχει συμφωνία για παραμονή στο ευρώ για να πράξουν αναλόγως.

Το άλλο στοιχείο είναι τα όσα είπε ο Μάρκο Σίλβα. Ο Πορτογάλος παραδέχθηκε ότι δεν γνωρίζει ακόμη τους παίκτες του Ολυμπιακού και θέλει κάποιες ημέρες για να έχει καλύτερη εικόνα και να πάρει τις αποφάσεις του.

Σύμφωνα με τον «Γαύρο», πάντως, χθες ο Μάρκο Σίλβα σε συζητήσεις που είχε με τους υπεύθυνους της ομάδας πρότεινε ποδοσφαιριστές σε θέσεις για τις οποίες ενημερώθηκε ότι υπάρχει ανάγκη να αποκτηθούν.

Ονόματα δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά το λογικό είναι να πρόκειται για παίκτες που γνωρίσει, άρα και από την Πορτογαλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: