moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Σφαιρόπουλος: «Σεβασμό σε όλους τους αντιπάλους»


Σφαιρόπουλος: «Σεβασμό σε όλους τους αντιπάλους»

Σφαιρόπουλος: «Σεβασμό σε όλους τους αντιπάλους»
Η κλήρωση του Ολυμπιακού στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας δεν προκάλεσε πανικό, όμως θα χρειαστεί προσπάθεια για την κατάκτηση των δυο πρώτων θέσεων του δεύτερου γκρουπ.
Αυτό επισήμανε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, σχολιάζοντας την κλήρωση των πρωταθλητών Ελλάδος κόντρα στις Αναντολού Εφές, Λαμποράλ Κούτσα, Αρμάνι Μιλάνο, Τσεντεβίτα και Λιμόζ, χαρακτηρίζοντάς τες ομάδες που αξίζουν το σεβασμό τους και πως όλες ακόμα φτιάχνουν τα ρόστερ τους.
Αναλυτικά:
«Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να μπορούμε να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα των ομάδων. Όλες οι ομάδες αυτή τη στιγμή δημιουργούν τα ρόστερ τους και βρίσκονται σε φάση προετοιμασίας.

Θέλω να είμαι ειλικρινής, εμείς κοιτάμε πιο πολύ τη δική μας ομάδα και πως εμείς θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Ξέρουμε πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες που αξίζουν το σεβασμό μας, σεβόμαστε, λοιπόν, όλους τους αντιπάλους μας και, όταν αρχίσει η σεζόν, θα έχουμε να πούμε πολλά περισσότερα για κάθε ματς ξεχωριστά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: