moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Οι όμιλοι της Euroleague και το γκρουπ του Ολυμπιακού

Οι όμιλοι της Euroleague και το γκρουπ του Ολυμπιακού 

Eπικεφαλής στον όμιλο του, ο Ολυμπιακός κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την Εφές των Ίβκοβιτς και Ντάνστον, την Λαμποράλ Κούτσα για πολλοστή φορά, την Αρμάνι Μιλάνο, την Τσεντεβίτα και την Λιμόζ.

Στην κλήρωση της Euroleague για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2015-2016, ο Ολυμπιακός όντας επικεφαλής στον όμιλο του θα αντιμετωπίσει τις εξής ομάδες: την τουρκική Αναντολού Εφές των αρκετών πρώην ερυθρόλευκων, καθώς στο ρόστερ της διαθέτει τους Ντούσαν Ίβκοβιτς, Μπράιαντ Ντάνστον και Στράτο Περπέρογλου.
Για πολλοστή φορά θα αντιμετωπίσει την ισπανική Λαμποράλ Κούτσα, την ιταλική Αρμάνι Μιλάνο, την Τσντεβίτα από την Κροατία, αλλά και την Λιμόζ από την Γαλλία.
Group A: Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία), Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (Τουρκία), Κίμκι (Ρωσία), Ερυθρός Αστέρας (Σερβία), Μπάγερν (Γερμανία), Στρασμπούρ (Γαλλία)

Group B: Ολυμπιακός (Ελλάδα)Εφές (Τουρκία), Λαμποράλ Κούτσα (Ισπανία), Μιλάνο (Ιταλία), Τσεντεβίτα (Κροατία), Λιμόζ (Γαλλία)

Group C: Μπαρτσελόνα (Ισπανία), Παναθηναϊκός (Ελλάδα), Λοκομοτίβ Κουμπάν (Ρωσία), Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία), Καρσίγιακα (Τουρκία), Ζιέλονα Γκόρα (Πολωνία)

Group D: ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία), Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ), Μάλαγα (Ισπανία), Μπάμπεργκ (Γερμανία), Νταρουσάφακα (Τουρκία), Σάσαρι (Ιταλία)

Η διοργάνωση θα αρχίσει στα μέσα Οκτωβρίου και το πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: