moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Γιαννούλης: «Σας ευχαριστώ και καλή τύχη»

Γιαννούλης: «Σας ευχαριστώ και καλή τύχη»

Γιαννούλης: «Σας ευχαριστώ και καλή τύχη»
 Το κεφάλαιο του Ολυμπιακού έκλεισε για τον Κώστα Γιαννούλη και ο παίκτης έστειλε τις ευχές του στους πρώην συμπαίκτες του μέσω Instagram.
Παρελθόν αποτελεί ουσιαστικά από τον Ολυμπιακό ο Κώστας Γιαννούλης, μετά τη χθεσινή απόφαση της ομάδας να μην περάσει από το δεύτερο στάδιο των εργομετρικών εξετάσεων.
Ο πρώην αριστερός μπακ του Ατρόμητου ψάχνει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έχοντας ήδη επαφές με άλλους ελληνικούς συλλόγους, ωστόσο φρόντισε πρώτα να αποχαιρετήσει τους μέσω μηνύματός του στο instagram τους πρώην -πλέον- συμπαίκτες του στους «ερυθρόλευκους».

«Παιδιά, σας ευχαριστώ για όλα. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, αλλά παλέψαμε και νικήσαμε και θα θυμάμαι αυτή τη σεζόν για όλη μου τη ζωή. Σας εύχομαι τα καλύτερα. Καλή τύχη», είναι το μήνυμα του Κώστα Γιαννούλη ενώ έχει λάβει ευχές για τη συνέχεια της καριέρας του, από τους Φορτούνη, Αυλωνίτη, Μανιάτη και Γιαννιώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: