moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

«Διαψευδει» για τρεις ο Ολυμπιακός

 «Διαψευδει» για τρεις ο Ολυμπιακός

Το «ξέκοψε» για τρεις ο Ολυμπιακός!
Απ’ την ΠΑΕ διαψεύδουν κατηγορηματικά τα «φλερτ» που τους χρεώθηκαν με Μίτσου, Οσβάλντο και Ράμος για την ενίσχυση στην επίθεση.
Θέλει επιθετικό, αλλά αυτός δεν θα 'ναι (όπως φαίνεται) κάποιος εκ των Μίτσου, Οσβάλντο ή Αντριάν Ράμος (της Ντόρτμουντ). Και οι τρεις βρέθηκαν τις τελευταίες ώρες/μέρες στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, ωστόσο απ' την ΠΑΕ φρόντισαν να... ξεκόψουν το φημολογούμενο «φλερτ» για τις περιπτώσεις τους.

Όπως ξεκαθαρίζουν οι άνθρωποι της ομάδας, δεν υπάρχει κανένα θέμα απόκτησης κάποιου εξ' αυτών, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως για τον πρώτο (Μίτσου) ισχυρίζονται πως δεν έχει καν προταθεί στο σύλλογο.

Έτσι, οι νταμπλούχοι Ελλάδας διαψεύδουν κατηγορηματικά τα σενάρια που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας και κοιτάζουν σ' άλλες περιπτώσεις, προκειμένου να βρεθεί ο «εκλεκτός».

Υπενθυμίζεται πως η ομάδα αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Τουρκία, όπου θα δώσει δύο ακόμα δυνατά φιλικά τεστ με τις Φενέρμπαχτσε και Αντάλιασπορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: