moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

ΠΑΕ Ολυμπιακός:Θα αποροφησουμε εμεις την αλλαγη ΦΠΑ

ΠΑΕ Ολυμπιακός:Θα αποροφησουμε εμεις την αλλαγη ΦΠΑ

Δεν… καταλαβαίνει από ΦΠΑ ο Ολυμπιακός!
Οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν ήδη δείξει μεγάλη διάθεση να κλείσουν μία θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την επόμενη σεζόν και η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ το αναγνωρίζει και με το παραπάνω, συνυπολογίζοντας παράλληλα και τις δύσκολες μέρες που περνά η χώρα. Έτσι, ύστερα από απόφαση της διοίκησης ο σύλλογος του Πειραιά ανακοίνωσε πως οι τιμές των εισιτήριων διαρκείας θα παραμείνουν ακριβώς ίδιες, παρά τη μεταβολή του ΦΠΑ από το 13% στο 23%, με την ΠΑΕ να καλύπτει εξ ολοκλήρου τη διαφορά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόφαση της διοίκησης να παραμείνουν οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας ακριβώς όπως ανακοινώθηκαν και διατίθενται, παρά τη φορολογική μεταβολή του Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ) από 13 σε 23% για τα εισιτήρια.

Η διαφορά αυτή θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
».

Από ‘κει και πέρα και λόγω της αυξημένης προσέλευσης των περσινών κατόχων για την ανανέωση των καρτών τους, η ΠΑΕ ανακοίνωσε πως θα δοθεί παράταση για την Τρίτη (21/7) από τις 10:00 μέχρι τις 18:00.

Η σχετική ενημέρωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας, ότι λόγω της αυξημένης προσέλευσης των περσινών κατόχων για ανανέωση των διαρκείας τους, θα δοθεί παράταση για αύριο 21/7 από τις 10:00 μέχρι τις 18:00.

Επίσης ανανεώσεις και αγορές γίνονται τηλεφωνικά στο 210-4800920 και μέσω internet στην σελίδα www.olympiacos.org.

Τέλος για τις θύρες 5 και 21 συνεχίζεται η πώληση καθημερινά 10:00 έως 18:00
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: