moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Μάλαγα για Πέτγουεϊ


Μάλαγα για Πέτγουεϊ

Μάλαγα για Πέτγουεϊ
 Ολοένα και αυξάνονται οι… μνηστήρες για τον Μπερντ Πέτγουεϊ. Μετά τις Μακάμπι Τελ Αβίβ, Καρσίγιακα και Σάσαρι, η Ουνικάχα Μάλαγα φέρεται να είναι η τελευταία που εξετάζει την περίπτωσή του.

Μετά τη μη ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, ο Μπρεντ Πέτγουεϊ έχει μπει σε πολλές… λίστες. Ο Αμερικανός φόργουορντ αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και μέχρι στιγμής φέρονται να τον εξετάζουν οι Μακάμπι Τελ Αβίβ, Πινάρ Καρσίγιακα και Σάσαρι.

Όμως, σύμφωνα με την «laopiniondemalaga.es» η Ουνικάχα Μάλαγα είναι αυτή που σκέφτεται σοβαρά να του καταθέσει επίσημη πρόταση, ωστόσο το μόνο που προβληματίζει τον Ζοάν Πλάθα και τους συνεργάτες του είναι το «θέμα» που έχει ο «Air Georgia» στην πλάτη.

Φέτος, ο Πέτγουεϊ είχε κατά μέσο όρο με τη φανέλα του Ολυμπιακού στην Α1 6,8 πόντους και 5,2 ριμπάουντ, ενώ αντίστοιχα στην Ευρωλίγκα είχε 5,5 πόντους και 3,7 ριμπάουντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: