Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015

Κολοβός: «Ελπίζω να πείσω τον κύριο Σίλβα»

Κολοβός: «Ελπίζω να πείσω τον κύριο Σίλβα»

Κολοβός: «Ελπίζω να πείσω τον κύριο Σίλβα»
Αποφασισμένος να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μάρκο Σίλβα και ταυτόχρονα μία θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Κολοβός, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου που ακολουθούν την «ερυθρόλευκη» αποστολή στην προετοιμασία της.
Παράλληλα, ο διεθνής μεσοεπιθετικός υπογράμμισε πως είναι νωρίς για να βγουν συμπεράσματα για την εικόνα της ομάδας, αφού έχουν αρκετό δρόμο μπροστά τους.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κολοβός των νταμπλούχων Ελλάδας «Πιστεύω ότι έκανα ένα καλό παιχνίδι και προσπάθησα να βγάλω τον καλό μου εαυτό. Δουλεύουμε σκληρά όλο αυτό το διάστημα και η προετοιμασία είναι τέτοια που έχει ενδιαφέρον και κάτι διαφορετικό. Και για εμένα είναι διαφορετικά τα πράγματα σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά και νομίζω ότι έχω καλύτερη ψυχολογία. Από εκεί και πέρα ο προπονητής είναι αυτός που θα κρίνει και θα πάρει τις αποφάσεις του για το ποιοι του κάνουν και ποιοι όχι. Εγώ προσπαθώ και θα προσπαθώ συνέχεια και ελπίζω να πείσω τον κύριο Σίλβα ότι μπορεί να υπολογίζει σε εμένα. Στον Ολυμπιακό υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές και ξέρουμε όλοι τις δυσκολίες που συναντάμε. Ήταν μια διαφορετική προετοιμασία από αυτή που κάναμε πέρσι με την κύριο Μίτσελ και γνωρίσαμε καινούργια πράγματα. Θέλουμε ακόμα δουλεία για να φτάσουμε στο επίπεδο που χρειάζεται. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι είμαστε στην αρχή. Για τον νέο Ολυμπιακό δεν πρέπει να βγάζει κανείς συμπεράσματα γιατί ακόμα έχουμε δρόμο και πολύ δουλειά μπροστά μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια: