moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Με την υποστήριξη του Ολυμπιακού

Με την υποστήριξη του Ολυμπιακού

Με την υποστήριξη του Ολυμπιακού!
Την Κυριακή 19 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα Paracanoe στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.
Ο αγώνας έγινε παράλληλα με το πρωτάθλημα του canoe - kayak. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι αθλητές κατηγοριοποιήθηκαν ανάλογα με την κινητικότητα τους από διεθνείς classifiers.
Έλαβαν μέρος 6 αθλητές από τα σωματεία Τριπτόλεμος, Νίκη και Πύρρος.
Οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό παρά τον πολύ δυνατό άνεμο και διεκδίκησαν μια θέση στην πρώτη Εθνική ομάδα Paracanoe.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θανάσης Γιαννόπουλος δήλωσε πως θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό με την εθνική αποστολή με σκοπό την απόκτηση όσο περισσότερων «εισιτηρίων» για το Rio2016 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Milano σε ένα μήνα. Τέλος οι αθλητές ευχαρίστησαν τους χορηγούς τους, Rehab care, Anek lines, και ιδιαιτέρως ευχαριστούν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Σ.Φ.Π. για τις εγκαταστάσεις και τον κ.  Βουγίδη Αναστάσιο για την παραχώρηση των λέμβων για την συμμετοχή τους έτσι ώστε  να μας κάνουν υπερήφανους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: