moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Μάρκο Σίλβα: «Αποφάσεις μετά το τουρνουά»

Μάρκο Σίλβα: «Αποφάσεις μετά το τουρνουά»

Μάρκο Σίλβα: «Αποφάσεις μετά το τουρνουά»
Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού επεσήμανε ότι οι αποφάσεις για το ρόστερ της ομάδας θα ληφθούν μετά το τουρνουά της Τουρκίας και ανάλογα με την παρουσία τους σε αυτό.
Ο Μάρκο Σίλβα έκανε γνωστές τις «προθέσεις» του σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους που καλύπτουν την προετοιμασία του Ολυμπιακού και υπογράμμισε ότι δεν ανησυχεί για την δυστοκία που υπάρχει στην τελική προσπάθεια. «Είμαστε στην πρώτη φάση της προετοιμασίας όπου είναι η φάση που γνωριζόμαστε κάπως μεταξύ μας. Έχουμε πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές. Αυτό σημαίνει ότι κι εγώ πρέπει να τους γνωρίσω καλά. ΟΙ ποδοσφαιριστές τρέχουν πάρα πολύ και για αυτό τον λόγο είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθειά τους. Δεν θέλω να πω ότι θα έρθουν μερικοί ποδοσφαιριστές ακόμα, γιατί έχουμε ήδη αρκετούς ποδοσφαιριστές. Σίγουρα κάποιος καινούριος θα έρθει, αλλά θα πρέπει να φύγουν και μερικοί γιατί υπάρχουν αρκετοί στο ρόστερ. Για αυτό περιμένουμε το τουρνουά της Τουρκίας για να πάρουμε τις αποφάσεις μας», ανέφερε και συνέχισε για το πρόβλημα στην επιθετική γραμμή της ομάδας:

«Είναι αλήθεια πώς έχουμε δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες στα δύο παιχνίδια και έχουμε πετύχει μόλις ένα γκολ. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Όπως ξέρετε κι εσείς, έφυγε ένας ποδοσφαιριστής που ήταν βασικός πέρσι. Οπότε μάλλον χρειαζόμαστε έναν παίκτη επιθετικό. Αυτόν θα τον βρούμε με τον χρόνο. Το καλό είναι ότι δημιουργούμε ευκαιρίες. Το πρόβλημα θα ήταν αν δεν δημιουργούσαμε ευκαιρίες».

Ο Μάρκο Σίλβα αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο θέλει να δει τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται με εκείνον στον πάγκο:

«Είμαστε σε μία φάση που γνωρίζουμε τους ποδοσφαιριστές ακόμα. Οπότε εξαρτάται πολλές φορές και από το ρόστερ για το πώς θα παίζει η ομάδα. Όμως εμείς θέλουμε έναν Ολυμπιακό που να παίζει επιθετικά, να πρεσάρει ψηλά και να ελέγχει το παιχνίδι. Θέλουμε να είμαστε μία ομάδα που να παίζει γρήγορα από τα άκρα και θα πρέπει να το καταλάβουν όλοι οι παίκτες αυτό», τόνισε και συνέχισε για το ρόλο που θα έχει ο Πάρντο:

«Δεν θέλω να μιλήσω ατομικά για τον Πάρντο. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που σίγουρα θα μας βοηθήσει, αλλά εκεί έχουμε κι άλλους παίκτες όπως τον Ντοσεβί και τον Ντουρμάζ που επίσης θα μας βοηθήσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: