moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Εξώδικο Κούγια σε ιστοσελίδα συμφερόντων Αλαφούζου

Εξώδικο Κούγια σε ιστοσελίδα συμφερόντων Αλαφούζου

Εξώδικο Κούγια σε ιστοσελίδα συμφερόντων Αλαφούζου
Εξώδικο σε ιστοσελίδα συμφερόντων του Γιάννη Αλαφούζου, απέστειλε ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός δικηγόρος, καταγγέλλει στην ουσία την ιστοσελίδα sdna.gr πως προσπαθεί να δυσφημίσει το πρόσωπό του, κάνοντας λόγο για κατασκευασμένες κατηγορίες. Στο εξώδικο, ο Κούγιας αναφέρει πως οι δημοσιογράφοι της εν λόγω ιστοσελίδας, αλλά και εκείνοι του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ έχουν γίνει συνεργάτες και προστάτες της εγκληματικής οργάνωσης του 2011.

Αναλυτικά το εξώδικο

«ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ

Αλεξίου Κούγια του Χρήστου, Δικηγόρου, κατοίκου Αθηνών, λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας, αρ. 55

ΠΡΟΣ

Την ιστοσελίδα www.sdna.gr

Κατά παράβαση του νόμου περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, διαπράττοντας κακούργημα, η ιστοσελίδα σας δημοσιοποίησε την είδηση ότι σήμερα είμαι κατηγορούμενος για το ότι δήθεν δωροδόκησα τους παίκτες της ΠΑΕ Χερσόνησος, ενώ αυτή είχε υποβιβαστεί, για να κερδίσει η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ το μεταξύ τους παιχνίδι στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος.

Κατά σύμπτωση η καταγγελία αυτή έγινε αμέσως μόλις συνελήφθησαν οι Μπέος, Τσακογιάννης και Παπαδόπουλος για τα «στημένα» του 2011, όπου ήμουν και είμαι ο μοναδικός μάρτυρας κατηγορίας.

Η ιστοσελίδα σας, επιχειρηματικών συμφερόντων του Γιάννη Αλαφούζου, δεν έγραψε ακόμη ότι ο μοναδικός μάρτυρας κατηγορίας ήταν ο παιδικός φίλος των Τσακογιάννη-Παπαδόπουλου και γενικός αρχηγός της ΠΑΕ Ηλιούπολη σε όλη την περίοδο των «στημένων» παιχνιδιών της Ηλιούπολης και της τρομοκρατίας, την οποία είχαν επιβάλει οι ιθύνοντες σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σήμερα η δίκη ανεβλήθη, γιατί αυτός που έβγαινε στην τηλεόραση, στην εκπομπή του Θωμαΐδη «Η ΔΙΚΗ ΣΤΟ ΣΚΑΪ» και έλεγε ότι θα είναι στις 20/7/2015 στο Δικαστήριο, δεν εμφανίστηκε πουθενά και, ενώ αυτό το γνωρίζετε, μόνο και μόνο για να με εκθέσετε, παρανομώντας σε βαθμό κακουργήματος, δημοσιοποιήσατε το γεγονός της δίκης μόνο και μόνο για να με δυσφημήσετε, όπως το κάνατε και στο παρελθόν και σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Γνωρίζετε ότι η υπόθεση είναι κατασκευασμένη και όλοι οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση αυτή θα αθωωθούν πανηγυρικά, αφού η καταγγελία έγινε μόνο και μόνο, για να εξοντωθώ εγώ από μάρτυρας.

Έχετε φτάσει εσείς και οι δημοσιογράφοι της ιστοσελίδας σας, αλλά και οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ να γίνετε οι συνεργάτες, προστάτες και υπερασπιστές της εγκληματικής οργάνωσης του 2011, πορίσματος Παπανδρέου, και δεν διστάζετε, προκειμένου να με εκδικηθείτε, γιατί δεν έγινα υποχείριό σας, να παρανομείτε.

Για άλλη μια φορά σας κάνω γνωστό ότι για κάθε λέξη που έχετε πει και έχετε γράψει για μένα και με δυσφημεί, θα κριθείτε ενώπιον των ποινικών και αστικών Δικαστηρίων.

Αθήνα, 20/07/2015

Ο εξωδίκως δηλών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: