moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Μπουρου-μπουρου,λαδι-λαδι και απο...μπουγατσα τιποτα

Μπουρου-μπουρου,λαδι-λαδι και απο...μπουγατσα τιποτα

Μονο αυτο μου βγαινει να γραψω για να σχολιασω τις δηλωσεις του Ιβαν του τρομερου,του φανφαρολογου με τις βαρυγδουπες δηλωσεις ,τα παχεια-παχεια λογια και απο εργα...τιποτα.

Εχουμε βαρεθει να κουμε και να διαβαζουμε τις δηλωσεις του στα εντεταλμενα media του Βορρα αλλα και της Αθηνας οτι θα κανει εκεινο,θα κανει το αλλο...κανει το μπαμ στο Ελληνικο ποδοσφαιρο και ερχεται να τα αλλαξει ολα,και παπαριες Μαριτσα μου....
Απο λεφτα δεν βλεπω τιποτε...ο μπαοκ συνεχιζει να παιζει με την Παναγια για αμυνα ακομα και τωρα που εχει φυγει ο Αναστασιαδης.
Εφερε τον Τουντορ να βγαλει το φιδι απο την τρυπα...οκ...αλλα με ποιες μεταγραφες? τον Νικα και τον Μανικα?
Αμα δεν βρεξεις κωλο ψαρι δεν τρως κυριε χατζημουσια...

Και μπορει να συνεχιζεις να πετας απλοχερα σανο στα ασπρομαυρα προβατα του Βορρα ,ετσι οπως σε εχει δασκαλεψει ο μεγας απατεωνας Αλαφουζος και το τακιμι του ο λαθρεμπορας ο Μελισσανιδης που τους πλεκεις και το εγκωμιο...αλλα αν δεν πεταξεις λεφτα σε σωστο τμημα σκαουτινγκ με μεγαλες διεθνεις προσωπικοτητες οπως εχει κανει ο Ολυμπιακος αμεση επαφη με τους οπαδους που τους εχεις τρελανει στην μπαρουφα, διεθνεις επικοινωνιακες επαφες ,μεταγραφες απο τα καλα ραφια  και  ριξεις ζεστο χρημα σε εγκαταστασεις και γηπεδο,θα εισαι μια ζωη στο μπουρου-μπουρου,λαδι-λαδι και απο ...μπουγατσα τιποτα...
Mιλας και πετας λασπη για παραγκα? ποια παραγκα ρε Σαβιδη? 
Ο Μαρινακης εχει ριξει τοσο χρημα που δυσκολευεται να το μετρησει ακομα και ο πιο φανατικος λογιστης...
Εχεις την εντυπωση οτι δεν το βλεπουν οι οπαδοι του ΠΑΟΚ? μπορει να αποκαλουμε καποιους απο αυτους προβατα...γιατι υπαρχουν και τετοιοι...αλλα ακομα και αυτοι καποια στιγμη θα ανοιξουν τα ματια τους και θα δουν οτι λεφτα δεν πεφτουν στην ομαδα...
Χωρις λεφτα δεν γινεται τιποτε Σαβιδη ...και ο κοσμος βλεπει πως εισαι μονο λογια και απο πραξη τιποτε...
Καθεσαι και τους λες για την ..Βεροια,για τον Αναστασιαδη που...εσυ εφερες,για την περσινη ηττα απο την Λοκομοτιβα και το κακο τελειωμα της σεζον ,τον Μελισσανιδη και...τον Τσιπρα...
Χεστηκε ο κοσμος ου ΠΑΟΚ  για ολα αυτα...
ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ?
Δεν περιμενα και τιποτε αλλο απο σενα,συνεχιζεις να μικραινεις ακομα πιο πολυ τον ΠΑΟΚ και να εισαι σιγουρος πως κανεις υγιης Ολυμπιακος δεν το χαιρεται αυτο αυτο.
Εχουμε ξαναπει και το ξαναλεμε...θελουμε δυνατες ομαδες με δυνατους προεδρους και οχι παραλιες οπως εσυ και τα συνεταιρακια σου ο Αλαφουζος και ο Μελισσανιδης.
Τρελοι δεν ειμαστε...ξερουμε καλα τι λεμε...θελουμε δυνατες ομαδες μεγαλες μεταγραφες ασφαλη γηπεδα για ωραιες και ασφαλεις μετακινησεις οπαδων,τις ωραιες μας εκδρομες δηλαδη.
Θελουμε θεαμα στα γηπεδα και οχι θεατρα στα media ,αυτο που συνεχιζεις να κανεις εσυ και τα συνεταιρακια σου καθε μερα .
Συνεχισε ετσι,να ταιζεις σανο τα προβατα και να μπουρδολογεις κατα του Ολυμπιακου και του Μαρινακη...που δεν μπορεις ουτε εσυ ουτε τα συνεταιρακια σου να του μποιασετε πουθενα.
Θα θελατε ναχατε τις μεταχειρισμενες καλτσες του Μαρινακη στα ...αποδυτηρια σας?
Αντε γεια και φετος λαλαδες....
Ιδου τι ειπε ο στομας του....

Φουλ επίθεση από Σαββίδη σε Ολυμπιακό

Σφοδρή επίθεση κατά του Ολυμπιακού, τον οποίο θεώρησε υπεύθυνο για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εξαπέλυσε ο Ιβάν Σαββίδης. Τι είπε για Μελισσανίδη, Αναστασιάδη, μεταγραφές και Τσίπρα.
Αναφέρθηκε στο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» με την Βέροια, ενώ τόνισε πως τα πάντα στο πρωτάθλημα γίνονται με σενάριο. Παράλληλα, μίλησε για την εχθρική αντιμετώπιση που είχαν μέχρι και πέρσι οι παίκτες του «δικέφαλου του Βορρά» από τους διαιτητές.

Εν συνεχεία, στάθηκε στην φιλική σχέση που τον δένει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ξεκαθαρίζοντας πως θα πάψει να είναι φίλος του αν γίνει «δεύτερος Μαρινάκης». Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μίλησε για τους λόγους που «ράγισε» το γυαλί με τον Άγγελο Αναστασιάδη και ξεκαθάρισε πως παρότι υπάρχουν χρήματα διαθέσιμα για την φετινή σεζόν δεν θα «πεταχτούν στην θάλασσα» με άσκοπες μεταγραφικές κινήσεις.

Κλείνοντας, σχολίασε την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Μόσχα, ξεκαθαρίζοντας πως ο μόνος αρμόδιος να κρίνει τον Αλέξη Τσίπρα είναι ο ελληνικός λαός.

Αναλυτικά τα όσα είπε στων «Κόσμο των ΣΠΟΡ»:

«Δεν υπάρχει πρόβλημα σε χρηματοδότηση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάμε στην παραλία και να πετάμε τα λεφτά στην θάλασσα. Ο ΠΑΟΚ είναι τέτοια ομάδα που δεν μπορούμε εμείς να δεσμευτούμε ότι ακόμη και ο πιο καλός ποδοσφαιριστής μπορεί να βρει τον εαυτό του εδώ. Υπάρχουν ενδιαφέρουσες προσωπικότητες που θα μπορούσαμε να φέρουμε εδώ, όμως είναι δύσκολο να κατανοήσουν τις ιδιαιτερότητες».

Για την περσινή σεζόν και την ήττα απ’ την Λοκομοτίβα: «Σίγουρα με πείραξε το αποτέλεσμα κόντρα στην Λοκομοτίβα, όμως με ενόχλησε περισσότερο το φινάλε της περσινής σεζόν. Δεν μπορείς να ξαπλώσεις και να κοιμηθείς. Εγώ είμαι άνθρωπος του μάξιμουμ και δεν θα υπάρχει καμία εξαίρεση φέτος και δεν θα επιστρέψω σε κανέναν να συμπεριφέρεται όπως πέρσι».

Για τον Άγγελο Αναστασιάδη:
«Η Ελλάδα είναι ενδιαφέρουσα χώρα, ο δημοσιογράφος ξυπνάει το πρωί και σκέφτεται “τι να γράψω” κι έτσι μερικές φορές μαθαίνω απ’ τον δημοσιογράφο που είμαι τι σκέφτομαι και τι κάνω. Για παράδειγμα πέρσι απαιτούσα να πάρουμε παίκτης και ο Αναστασιάδης έλεγε “εγώ δεν χρειάζομαι”. “Όλα καλά τα παλικάρια μου” κι εγώ του έλεγα ότι έχουμε πρόβλημα στην άμυνα, “η Παναγιά είναι η άμυνά μας” μου απαντούσε.

Δεν έχω καθόλου στεναχώρια ή λύπη που περάσαμε από αυτή την φάση. Αυτός ο άνθρωπος είναι πολύ πιστός Παοκτσής. Το λάθος μου ήταν ότι εγώ ήθελα να τον ανεβάσω στον θρόνο του ΠΑΟΚ, αλλά δεν το κατάλαβε».


Για το Ολυμπιακός-Βέροια: «Πίστευα πάρα πολύ ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο δίνει αρχή για καθαρότητα. Αν συνεχίζονται αυτές οι συμπεριφορές ποιο είναι το νόημα να φέρνουμε παίκτες εδώ; Θα θυμάστε το Ολυμπιακός-Βέροια, όλοι τότε έλεγαν πως ήξεραν τι θα γίνει. Οι άνθρωποι μιλούσαν πως είτε “θα είναι αυτό” είτε “θα σας διώξουμε”. Είναι ακατανόητο. Υπήρχαν διαιτητές που στους δικούς μας παίκτες έλεγαν είτε “κλείστε το στόμα σας” είτε θα “τελειώσετε το ματς με επτά”. Εισαγγελέας και ανακριτής λένε το ίδιο αλλά…

Δεν θέλω να λύσω τα προβλήματα με ελληνικές μεθόδους. Έτσι όπως το κάνανε οι αθηναϊκές ομάδες. Μόλις ξεκινάει το πρωτάθλημα σχεδόν 30 βαθμοί είναι ήδη στην τσέπη του Ολυμπιακού. Πώς επιτρέπεται να υπάρχουν σε κάθε ομάδα δανεικοί παίκτες; Αυτό καταστρέφει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ δεν αγόραζε τα παιχνίδια, όταν μπορούσαμε κερδίζαμε όταν όχι ντρεπόμασταν. Δημιουργείται η εντύπωση ότι όλα γίνονται με σενάριο, ξέραμε ποιος θα σκοράρει, ποιος θα σωθεί, ποιος θα βάλει το πόδι του…. Ελπίζω η φετινή χρονιά να είναι διαφορετική»
.

Για τον Δημήτρη Μελισσανίδη: «Ο Δημήτρης είναι φίλος αλλά με την ΑΕΚ θα παλέψουμε και εσείς θα το δείτε. Εγώ πάντα ξεχωρίζω κι αν ο Μελισσανίδης γίνει ένας δεύτερος Μαρινάκης αυτό θα σημαίνει ότι θα σταματήσει να είναι φίλος μου. Ελπίζω μαζί να βοηθήσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο που έχει πέσει πολύ. Μόνο με ανταγωνισμό θα φτιάξουν τα πράγματα και είναι θετικό το ότι εμφανίζονται δυνατοί επενδυτές. Όταν θα υπάρχουν 5-6 δυνατές ομάδες τότε θα είναι πραγματικά καλό το ποδόσφαιρο».

Για το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στην Μόσχα: «Ήθελα να τον υποδεχτούν όπως έπρεπε στην Μόσχα, όχι επειδή είναι καλός ή κακός, αλλά επειδή εκπροσωπεί την Ελλάδα στο εξωτερικό. Δεν έχω το δικαίωμα να αξιολογήσω την κυβέρνηση, αυτό το κάνει ο λαός. Εγώ, όμως, θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να αισθάνεται όσο το δυνατόν καλύτερα όποτε πηγαίνει στην Ρωσία».



Δεν υπάρχουν σχόλια: