moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 3 Μαΐου 2015

H Aστυνομία ψάχνει τον Γιαννακόπουλο

H Aστυνομία ψάχνει τον Γιαννακόπουλο

Μέχρι τις 12 το βράδυ εκκρεμεί το αυτόφωρο για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τον οποίο και ψάχνει η Αστυνομία. Ή θα πρέπει να δώσει το "παρών" στην ΓΑΔΑ άμεσα ή θα αρχίσει να κρύβεται.
Όπως αναφέραμε, η ΚΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε μήνυση εναντίον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος στη διακοπή του αγώνα στο ΟΑΚΑ κινήθηκε με απειλητικές διαθέσεις προς τα αποδυτήρια των ερυθρολεύκων βριζοντας με τα χειροτερα λογια τον Βασιλη Σπανουλη

Οι Πειραιώτες έχουν ηχητικό ντοκουμέντο που πιστοποιεί το γεγονός, το οποίο και παρέδωσαν στην Αστυνομία. Μάλιστα, στο φως της δημοσιότητας ήρθε μέρος των λεγόμενων του, καθώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει πει και χειρότερα!
Οι ερυθρόλευκοι, με τους Χρήστο Σταυρόπουλο (Γενικό Διευθυντή) και Γιώργο Σκινδήλια (Αντιπρόεδρο), αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ, κατέθεσαν μήνυση εναντίον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στη ΓΑΔΑ και στον τομέα της Αθλητικής βίας. Μεχρι τις 12 το βράδυ, απόψε (3/5), εκκρεμεί το αυτόφωρο για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος θα πρέπει σύντομα να δώσει το "παρών" σε Αστυνομικό Τμήμα. 
Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, λοιπόν, ή θα πρέπει να παραδοθεί άμεσα για την αυτόφορη διαδικασία ή θα αρχίσει το κρυφτό με την Αστυνομία, αποφεύγοντας την σύλληψη, η οποία τον ψάχνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: