moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Τον φτύνει όλη η Ευρώπη

Τον φτύνει όλη η Ευρώπη

Το μεγαλύτερο αθλητικό μέσο της Ισπανίας ξεφτιλίζει τον απλό φίλαθλο
marca

Με όλες τις λεπτομέρειες, όλα τα βίντεο και όλες τις αρρωστημένες βρισιές και κατάρες προς τον Σπανούλη διασύρει ανά την υφήλιο η ηλεκτρονική μορφή της MARCA. Το μεγαλύτερο ισπανικό μέσο της Ισπανίας κι ένα από τα μεγαλύτερα του πλανήτη έχει εκτενές ρεπορτάζ με τις εικόνες ντροπής του ΟΑΚΑ και μάλιστα στον τίτλο του άρθρου της μεταφέρει τις εμετικές κουβέντες που ακούγεται να λέει στο Σπανούλη ο Γιαννακόπουλος.
Το ρεπορτάζ αναφέρει:

“Αγρια λεκτική επίθεση του ιδιοκτήτη του ΠΑΟ στον Σπανούλη. “Σου γαμ.. η μάνα! Να βρεθούν στο τάφο η γυναίκα και τα παιδιά σου μπαστραδε!”. Δεν έχουν περάσει παρά λίγες μέρες μέρες από την τιμωρία του από την Ευρωλίγκα για σοβαρές απειλές προς τους διαιτητές. Το 2013 είχε τιμωρηθεί και πάλι για συκοφαντίες προς τον Ρήγα και αυτή τη φορά επιτέθηκε με απίστευτα λόγια στον Βασίλη Σπανούλη”.
Εκτός από την δημοσιοποίηση του βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, στο ρεπορτάζ της ΜARCA υπάρχει επίσης και το βίντεο με την ώρα της διακοπής ενώ ο σχετικός τίτλος είναι: “Επίθεση των οπαδών του Παναθηναϊκού στον πάγκο των ερυθρόλευκων οι οποίοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν” .
Στα σχόλια των φιλάθλων κάτω από τα άρθρα φαίνεται ξεκάθαρα ότι η φήμη του απλού φιλάθλου είναι πλέον πανευρωπαϊκή.
 Όλοι απορούν πως μια ιστορική ομάδα κατέληξε στα χέρια ενός επικίνδυνου ανθρώπου, ο οποίος μέρα με τη μέρα γκρεμίζει τον μύθο της και την ξεφτιλίζει διεθνώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: