moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Ολυμπιακός σημαινει γιορτη

Ολυμπιακός σημαινει γιορτη

Ημέρα γιορτής για τον Ολυμπιακό!
Γκολ και θέαμα θέλει να προσφέρει στο σημερινό παιχνίδι με την Καλλονή ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα πανηγυρίσει στην συνέχεια την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος στην ιστορία του.
Τον καλύτερό τους εαυτό θέλουν να δώσουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Καλλονή, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (19:00, Novasports 1). Πρόκειται για το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι των Πειραιωτών και το Καραϊσκάκη θα είναι κατάμεστο, καθώς μετά το τέλος της αποψινής αναμέτρησης θα εορταστεί η κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου.
Ο Βίτορ Περέιρα έχει ζητήσει από τους παίκτες να προσφέρουν γκολ και θέαμα στον κόσμο που θα βρεθεί στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου, ώστε η γιορτή που θα ακολουθήσει να αποκτήσει χαρακτήρα θριάμβου.
Η αποστολη του Ολυμπιακου
Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτη, Σιόβα και Σαλίνο. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μιλιβόγεβιτς και ο Εντινγκά, με τον χάρα και τον Ντοσεβί να παίζουν στα πλάγια.
Ο Τσόρι θα αναλάβει οργανωτικό ρόλο και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μήτρογλου. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιαννιώτης, Μπουχαλάκης, Κασάμι, Φουστέρ, Φορτούνης, Ντουρμάζ και Μπενίτες.
Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μανιάτης (συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης), Μποτία (έκανε ατομικό), Γιαννούλης (έκανε θεραπεία) και Σαντάνα (και εκείνος έκανε θεραπεία λόγω μιας ελαφριάς τενοντίτιδας στο γόνατο), ενώ από την εξέδρα θα δουν επίσης την αναμέτρηση οι Μαζουακού, Μέγιερι, Αφελάι και Διαμαντάκος.
Το προγραμμα της φιεστας του Ολυμπιακου

Δεν υπάρχουν σχόλια: