moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Τη νομική οδό θα ακολουθήσει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατά του Σπανούλη


Τη νομική οδό θα ακολουθήσει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατά του Σπανούλη

 
Τη νομική οδό θα ακολουθήσει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατά του Σπανούλη κατηγορώντας τον ως ηθικό αυτουργό όσων έγιναν στο ΟΑΚΑ.Πίστη πως ο τίτλος δεν χάθηκε, αλλά και προβληματισμός.
 Αναζητείται αντι-Γκιστ.
Την τιμωρία του Βασίλη Σπανούλη θα επιδιώξει ο Παναθηναϊκός δια της νομικής οδού.

Οι «πράσινοι» θεωρούν πως η χειρονομία που έκανε ο αρχηγός του Ολυμπιακού τίναξε το παιχνίδι στον αέρα και προκάλεσε την εξέδρα, που μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχε δημιουργήσει προβλήματα, κάτι που τόνισε στις δηλωσεις του ο Γιανακοπουλος
 Η ΚΑΕ κατηγορεί τον Λαρισαίο άσο ως ηθικό αυτουργό των επεισοδίων κι αυτή θα είναι και η θέση της όταν κληθεί σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή.

Πάντως η τιμωρία της έδρας θεωρείται δεδομένη (τουλάχιστον για δύο αγωνιστικές) αφού το φυλο αγωνα ειναι επιβαρυντικο και σίγουρα ο Παναθηναϊκός θα υποχρεωθεί να δώσει κάποια ματς των play offs χωρίς κόσμο, τη στιγμή που εκκρεμεί μόλις ένα-με τον Απόλλωνα Πατρών την επόμενη Κυριακή-στο ΟΑΚΑ για την κανονική περίοδο, αλλά δύσκολα θα υπάρχει μέχρι τότε απόφαση για την ποινή του.
Θα μπορούσε να ήταν ακόμη χειρότερα τα πράγματα, με μηδενισμό και αφαίρεση βαθμών σε περίπτωση που δεν ολοκληρωνόταν το παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: