moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Ποια η διαφορα σου Γιανακοπουλε με αυτους που εβριζαν τους νεκρους του Ολυμπιακου? Καμμια απολυτως (videos)

Ποια η διαφορα σου Γιανακοπουλε με αυτους που εβριζαν τους νεκρους του Ολυμπιακου? Καμμια απολυτως (videos)

Aν ακουσει κανεις τα βιντεο αυτα χωρις να εχει εικονα...τι συμπερασμα θα εβγαζε?
Θα καταλαβαινει ποιος ειναι ο Γιανακοπουλος και ποιοι οι οπαδοι του βαζελα? Οχι βεβαια..
Καταλαβαινει κανεις οτι δεν υπαρχει καμμια διαφορα συμπεριφορας μισους ειτε ακους τον εκπτωτο προεδρο η φιλαθλο του Παναθηναικου Δημητρη Γιανακοπυλο η αυτους που εκαναν την εμετικη αυτη ραδιοφωνικη εκπομπη και που αντι να μιλουν για το καλυτερο αυριο της ομαδας τους επελεξαν να βριζουν τους νεκρους του Ολυμπιακου.

Η διαφορα που βρισκω εηω σε αυτους και τον Γιανακοπουλο ειναι η εξης...
Απλα αυτοι ειναι μεγαλωμενοι με το μισος που εχει σπειρει για τον Ολυμπιακο η οικογενεια Γιανακοπουλου εδω και δεκαετιες αλλα και ολοι οι παραγοντες του ποδοσφαιρικου Παναθηναικου στο παρελθον.
Ειναι μεγαλωμενοι με αυτο τι περιμενες να κανουν?
Εννοειται βεβαια πως δεν τους συγχωρω δεν ειμαι Θεος ,μονο Θεος θα μπορουσε να τους συγχωρεσει ουτε εγω ουτε κανεις οπαδος του Ολυμπιακου και ποσο μαλλον οι οικογενειες των θυματων.
Κυριε Γιανακοπουλε αν δεν σαρεσει αυτος ο ορος  και προτιμας το...εφευρετης της αλητειας οπως αυτοαποκαλεισαι εδω και χρονια ενα εχω να σου πω...
Οτι πραγματικα εισαι ο εφευρετης της αλητειας αλλα και ηθικος αυτουργος και εσυ μαζι με ολους οσους σπειρατε το οπαδικο  μισος .
Εσεις θα θερισετε αυτα που σπειρατε...το μισος μεταξυ οπαδων Ολυμπιακου και Παναθηναικου με τις εκφρασεις σας ταγραπτα σας μεσα απο τα media  σας σε συνεργασια με με την εκαστοτε Κυβερνηση αυτης της χωρας ,των παραγοντων θεσμικων και κρατικων και με την συμετοχη του πιο ελεεινου επαγγελματος σε ολο τον πλανητη.....της δημοσιογραφιας.
Η δημοσιογραφια οταν παυει να ειναι λειτουργημα και απλα παρακολουθει τα γεγονοτα και τα παρουσιαζει κατα το δοκουν τοτε γινεται το πιο θανασιμο οπλο στα χερια των αδιστακτων εντολεων της.
Αυτο συμβαινει οχι μονο στην Ελλαδα αλλα σε ολοκληρο τον πλανητη κια για ολα τα θεματα οχι μονο τα αθλητικα.
Ο Θεος να σας συγχωρεσει για αυτα που ειπατε για αυτα που κανατε για αυτα που γραψατε και για το μισος που εχετε σπειρει.
Εγω ,ο κοσμος του Ολυμπιακου και οι οικογενειες των θυματων δεν προκειται ποτε να σας συγχωρεσουν.
Οι δηλωσεις του εφευρετη της αλητειας


 

ΔΙΑΦΟΡΑ? ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ....

Η εμετικη οπαδικη ραδιοφωνικη εκπομπη 

Δεν υπάρχουν σχόλια: