moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Tα αποτελεσματα του Champions League (videos)

Tα αποτελεσματα του Champions League (videos)

 
Η Παρί Σεν-Ζερμέν απέκλεισε την Τσέλσι στο Λονδίνο, παίρνοντας ισοπαλία με 2-2 στην παράταση. Έπαιζε με 10 από το 31' λόγω αποβολής του Ζλάταν, αλλά πέρασε με τα στόπερ της να σκοράρουν!
 Η Σαχτάρ έμεινε με 10 παίκτες από 3ο λεπτό και η Μπάγερν νίκησε 7-0 στο Μόναχο, έτσι προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League για 4η συνεχόμενη χρονιά

Τσέλσι - Παρί Σεν-Ζερμέν 2-2 (παρ.)

Σκόρερς: 81' Κέιχιλ, 96' πέν. Αζάρ / 86' Νταβίντ Λουίζ, 113' Τιάγκο Σίλβα
Γήπεδο: "Στάμφορντ Μπριτζ", Λονδίνο
Διαιτητής: Μπιόρν Κάιπερς (Ολλανδία)


Ιστορική πρόκριση για την Παρί Σεν-Ζερμέν στα προημιτελικά του Champions League, καθώς απέκλεισε την Τσέλσι μέσα στο Λονδίνο, με το 2-2 στην παράταση, σε ένα ματς... θρίλερ.
Οι Γάλλοι έπαιζαν με 10 παίκτες από το 31ο λεπτό λόγω άδικης αποβολής του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και ισοφάρισαν δύο φορές με τέρματα των Βραζιλιάνων κεντρικών αμυντικών τους, Νταβίντ Λουίζ και Τιάγκο Σίλβα.

 

Έχοντας ανοίξει το σκορ στο 81' ο Κέιχιλ (επίσης στόπερ), ο Νταβίντ Λουίζ σκόραρε κόντρα στην πρώην ομάδα του στο 85' με φοβερή κεφαλιά και έστειλε το ματς στην παράταση.
Ο Αζάρ έδωσε ξανά προβάδισμα στην Τσέλσι στο 94' με πέναλτι από χέρι του Τιάγκο Σίλβα, όμως ο αρχηγός της Παρί λυτρώθηκε ισοφαρίζοντας στο 113' επίσης με φοβερή κεφαλιά, αυτήν την φορά ψιλοκρεμαστή!
Οι Παριζιάνοι προκρίθηκαν στα προημιτελικά για 3η συνεχόμενη χρονιά και όπως είδε δηλώσει και ο Λοράν Μπλαν, η πρόκριση επί της Τσέλσι θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπουν την ομάδα του όλοι στον πλανήτη. Ειδικά με τον τρόπο που προήλθε, με αποβολή του Ζλάταν και τον Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο του αντιπάλου.

Το γκολ του Τιάγκο Σίλβα στο 113'...

 


Ούτε μία καλή ευκαιρία δεν είχε το πρώτο ημίχρονο στο "Στάμφορντ Μπριτζ", με τις δύο φάσεις που ξεχωρίζουν να έχουν να κάνουν με τον Ολλανδό διαιτητή, Μπιόρν Κάιπερς.
Στο 31' λεπτό λοιπόν ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, υπερβολική όμως, καθώς χτύπησε τον Οσκάρ, αλλά σε διεκδίκηση μπάλας, χωρίς να το θέλει και μάλιστα μάζεψε τα πόδια του.
Παράπονα είχε η Τσέλσι και ο Ζοζέ Μουρίνιο λίγο πριν το τέλος του 45αλέπτου, με τον Ντιέγκο Κόστα να πέφτει στην περιοχή από μαρκάρισμα του Καβάνι και το παιχνίδι να συνεχίζεται.


Αν και με 10 παίκτες η Παρί Σεν-Ζερμέν στεκόταν καλύτερα στο γήπεδο, όπως και πριν την αποβολή, έτσι είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα, όταν στο 58' από πάσα του Παστόρε ο Καβάνι βγήκε τετ-α-τετ με τον Κουρτουά, τον πέρασε, σούταρε με το αριστερό και η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Βέλγο, περνώντας εν συνεχεία άουτ ελάχιστα άουτ από αριστερό δοκάρι.
Η Τσέλσι πρώτη φορά απείλησε στο 80' με τον Σίριγκου να αποκρούει το σουτ του Ραμίρες, όμως στο 81' ο Ιταλός πορτιέρε νικήθηκε, με τον Γκάρι Κέιχιλ να ανοίγει το σκορ, έπειτα από φάση διαρκείας μετά από κόρνερ.

 

Ο Εσεκιέλ Λαβέτσι μπήκε στο ματς 81', στο 83' έχασε καλή ευκαιρία με κεφαλιά (έσωσε ο Κουρτουά), ενώ στο 85' εκτέλεσε το κόρνερ από το οποίο ο Νταβίντ Λουίζ έπιασε εξαιρετική κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, ισοφάρισε σε 1-1 και έστειλε το ματς στην παράταση.


Στο 6ο λεπτό της παράτασης οι "μπλε" προηγήθηκαν ξανά, αυτήν την φορά με εκτέλεση πέναλτι του Εντέν Αζάρ, στον οποίο έδωσε την ευκαιρία ο Τιάγκο Σίλβα να στήσει την μπάλα στην βούλα, καθώς ο Βραζιλιάνος στόπερ χρησιμοποίησε το χέρι του σε μία διεκδίκηση κεφαλιάς!
Λίγο έλειψε στο 101' ο Νταβίντ Λουίζ να πληγώσει ξανά την πρώην ομάδα του, καθώς εκτέλεσε απευθείας μακρινό φάουλ και απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κουρτουά.

 

Ο Βέλγος τερματοφύλακας στο 112' απέκρουσε κεφαλιά του Τιάγκο Σίλβα, όμως αμέσως μετά από την εκτέλεση κόρνερ ο αρχηγός της Παρί έπιασε νέα κεφαλιά, τον "κρέμασε", ισοφάρισε σε 2-2 και χάρισε την σπουδαία πρόκριση στην PSG.


Μπάγερν - Σαχτάρ 7-0


Η Σαχτάρ έμεινε με 10 παίκτες από 3ο λεπτό και η Μπάγερν νίκησε 7-0 στο Μόναχο, έτσι προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League για 4η συνεχόμενη χρονιά (video)
Η Μπάγερν νίκησε 7-0 την Σαχτάρ Ντόνετσκ στο Μόναχο και προκρίθηκε στους "8" της Ευρώπης για 26η φορά στην ιστορία της και 4η συνεχόμενη.

Οι Ουκρανοί έμειναν με 10 παίκτες μόλις στο 3ο λεπτό, με τον Κούτσερ να κάνει πέναλτι, έτσι όλα τελείωσαν νωρίς, ενώ δύο γκολ πέτυχε ο Τόμας Μίλερ και από ένα οι Τζερόμ Μπόατενγκ, Ριμπερί, Μπάντστουμπερ (σκόραρε μετά από 5.5 χρόνια), Λεβαντόβσκι και Γκέτσε.

Το κακό για τον Πεπ Γκουαρδιόλα και τους Βαυαρούς είναι πως αποχώρησαν τραυματίες οι Άριεν Ρόμπεν και Φρανκ Ριμπερί, ενώ η... μοίρα τιμώρησε την Σαχτάρ, καθώς φέτος είχε νικήσει στον όμιλο με 7-0 την ΜΠΑΤΕ και μάλιστα στην Λευκορωσία.

 

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε το ματς για τους Ουκρανούς, καθώς ο Σεβστούκ ανέτρεψε στην περιοχή τον Γκέτσε, αποβλήθηκε και στο 4ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι ο Τόμας Μίλερ άνοιξε το σκορ για την Μπάγερν.

 

Αυτός που την... πλήρωσε ήταν ο Τάιζον, καθώς αντικαταστάθηκε στο 9' για να μπει ο Κριβτσκόβ και να κλείσουν τα αμυντικά κενά, ενώ ένα λεπτό νωρίτερα ο Άριεν Ρόμπεν δεν κατάφερε κενό τέρμα να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
Ο Ολλανδός ήταν άτυχος λίγο αργότερα, καθώς στο 19' αποχώρησε λόγω τραβήγματος στον δικέφαλο και αντικαταστάθηκε από τον Ρόντε, ενώ ο Λεβαντόβσκι είχε δοκάρι στο 23' σε κοντινή του κεφαλιά.

 Ο Άριεν Ρόμπεν αποχώρησε τραυματίας...

Από κοντά ο Τζερόμ Μπόατενγκ στο 34' διπλασίασε το προβάδισμα για τους Βαυαρούς και λίγο αργότερα άρχισε να τσακώνεται με τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης, τον Λουίζ Αντριάνο.
Ελπίδες δεν είχε ουσιαστικά η Σαχτάρ, αλλά ακόμη και αν κάποιος πίστευε στο... θαύμα, έπαψε να πιστεύει πολύ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς στο 49' ο Ριμπερί έκανε το 3-0 και στο 52' ο Τόμας Μίλερ σκόραρε για 2η φορά, κάνοντας το 4-0.
Τραυματίας αποχώρησε και ο Φρανκ Ριμπερί στο 59', ενώ στο 63' έκανε το 5-0 ο Χόλγκερ Μπάντστουμπερ, σκοράροντας για πρώτη φορά με την Μπάγερν από τις 4 Δεκεμβρίου 2009! Λεβαντόβσκι στο 75' και Γκέτσε στο 87' σκόραραν για να φτάσουν τον δείκτη του σκορ στο 7-0.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ραφίνια, Τζερόμ Μπόατενγκ, Μπάντστουμπερ (67' Ντάντε), Αλάμπα, Σβάινσταϊγκερ, Ρόμπεν (19' Ρόντε), Ριμπερί (59' Μπερνάτ), Γκέτσε, Τόμας Μίλερ, Λεβαντόβσκι.
ΣΑΧΤΑΡ: Πιάτοβ, Σρνα, Κούτσερ, Ρακίτσκι, Σεβτσούκ, Φρεντ, Στεπανένκο, Ντόουγκλας Κόστα, Αλέξ Τεϊσέιρα (70' Ιλσίνιο), Τάιζον (9' Κρίβτσοβ), Λουίζ Αντριάνο.
*κόκκινη 3' Κούτσερ
Τα βιντεο της Τρίτης 

Ρεάλ - Σάλκε 3-4  


Πόρτο - Βασιλεία 4-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: