moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Επιλεκτικη ευαισθησια της Εισαγγελία Εφετων

Επιλεκτικη ευαισθησια της  Εισαγγελία Εφετων

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΤΣΙ? ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...
Αμα λεω εγω οτι εχετε χασει την μπαλλα ολοι σε αυτην την χωρα ξερω πολυ καλα τι λεω.
 Διενέργεια προανάκρισης για τη συμπεριφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Βίτορ Περέιρα στο πρόσφατο ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στη Λεωφόρο?
Μηπως να τους κλεισουμε και φυλακη επειδη μπηκαν μεσα οι οργανωμενοι καφροι με σκοπο να τους σκοτωσουν?
Αυτα δεν τα βλεπεις κυριε Κοντονη?

Αυτες τις αψυχολογητες και επιλεκτικες ενεργειες της  Εισαγγελίας Εφετών ποιος Εισαγγελεας αποφασισε να το κανει? απο που ορμομενος?
Για τα ατομα που ηταν μεσα εγινε τιποτε? Ασκηθηκε καμμια ποινικη διωξη?Αυτοι δεν ηταν εγκληματιες? Αυτο που εκαναν δεν υπαρχει στον ποινικο κωδικα?Γιτι δεν εγινε τιποτε?
Βρηκαμε τον Μαρινακη και τον Περειρα που ξερουμε που μπορουμε να τους βρουμε και για καλη διαγωγη να τους τιμωρησουμε και παραδειγματικα κιολας?
Τον Αλαφουζο και το Τιγρη με οσα συνεβησαν και ειναι οι ηθικοι αυτουργοι για ολα αυτα σκεφτηκε η Εισαγγελία Εφετών να τους καλεσει και να ασκησει καποια διωξη εναντιον τους?
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ...
Γιατι σε αυτην την χωρα η Δικαιοσυνη δεν ειναι απλα τυφλη ...ειναι θεοστραβη και επιλεκτικη και ασκει διωξεις μονο σε αυτους που τους λενε και για τα ματια του κοσμου.
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΕΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΑΙΟΣΥΝΗ

«Εξετάζεται» η συμπεριφορά Μαρινάκη-Περέιρα

Προανάκριση διενεργεί η Εισαγγελία Εφετών για την παρουσία και τη συμπεριφορά των Β.Μαρινάκη και Β.Περέιρα στο ντέρμπι της Λεωφόρου. Πιθανή αντίστοιχη έρευνα και για το χθεσινό ντέρμπι Κυπέλλου.

«Εξετάζεται» η συμπεριφορά Μαρινάκη-Περέιρα
Στη διενέργεια προανάκρισης για τη συμπεριφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Βίτορ Περέιρα στο πρόσφατο ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στη Λεωφόρο αποφάσισε να προχωρήσει η Εισαγγελία Εφετών.

Αντικείμενο της έρευνας είναι να διαπιστώσει αν οι δύο άνδρες με την παρουσία τους και τις κινήσεις τους στον αγωνιστικό χώρο φέρουν ευθύνη για την ένταση που προκλήθηκε και είχε ως αποτέλεσμα την εισβολή οπαδών του Παναθηναϊκού και τα επεισόδια που ακολούθησαν.

Πιθανότατα αυτή η έρευνα να σημαίνει πως θα ακολουθήσει κι άλλη για τη συμπεριφορά του Πορτογάλου προπονητή των «ερυθρόλευκων», αλλά και κάποιων ποδοσφαιριστών τους (π.χ. Κασάμι) που φάνηκε να πανηγυρίζουν με προκλητικό τρόπο μετά το γκολ του Φράνκο Χάρα στον επαναληπτικό προημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: