moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Τα 40.000 ευρώ για τον «οικοδεσπότη» της Ευρωλίγκας

Τα 40.000 ευρώ για τον «οικοδεσπότη» της Ευρωλίγκας

Το WaterPoloLive αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός σκέφτεται πάρα πολύ σοβαρά να φιλοξενήσει το φετινό Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας γυναικών, με στόχο να σηκώσει δεύτερη συνεχόμενη κούπα στην Ευρώπη.

Τα 40.000 ευρώ για τον «οικοδεσπότη» της Ευρωλίγκας!
Αναλύουμε όλα τα δεδομένα (κι οικονομικά) που οδηγούν σε ασφαλές συμπέρασμα, αλλά και λειτουργούν ως μοχλός πίεσης στην LEN για να βάλει «νερό στο κρασί της».

Συγκεκριμένα, μόνο με… θαύμα θα γίνει το Φάιναλ Φορ ξανά στην Ισπανία, έχοντας «οικοδέσποινα» την Σαμπαντέλ διότι αυτό συνέβη πέρυσι αλλά και διότι για 2η συνεχόμενη φορά θα διεξαχθεί στην καταλανική πρωτεύουσα το Φάιναλ 6 των Ανδρών.

Κι αφού αποκλείσαμε την μία από τις 4 ομάδες, πάμε και στην 2η που… φεύγει από τη μέση λόγω προορισμού (στην μακρινή Ρωσία) κι είναι η Κίνεφ Κίρισι. Επομένως μένει η Βουδαπέστη, που μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχει πάρει το Φάιναλ 6 των Ανδρών για τα επόμενα δύο χρόνια και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2017 από το Μεξικό που δήλωσε ανέτοιμο και στο επίκεντρο των πάντων μπαίνει ο Ολυμπιακός.

Ομως για να πει το «ναι» ο σύλλογος στα «θέλω» της LEN, θα πρέπει κι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι να κάνουν ένα βήμα πίσω στις αξιώσεις τους. Για παράδειγμα οι ομάδες πληρώνουν μόνες τους τα μεταφορικά, τη διαμονή και τη διατροφή τους. Ομως ο «οικοδεσπότης» πρέπει να πληρώσει ένα παράβολο (και μόνο το παράβολο χωρίς κάποιες πρόσθετες παροχές από την LEN στους οικοδεσπότες) 20.000 ευρώ (!) στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία κι άλλες 15.000 – 20.000 ευρώ για τη διαμονή, διατροφή και πολλά άλλα των ανθρώπων πέρα από τις 4 ομάδες, όπως και την εκτύπωση της κατάλληλης αφίσας, την πληρωμή του ολυμβητηρίου, των υπαλλήλων κ.α.

Από σήμερα και μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνουν αρκετές συσκέψεις κι αν βρεθεί ο χορηγός που θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη θα δοθεί άμεσα η καταφατική απάντηση, σε διαφορετική περίπτωση η όλη διαδικασία θα μπει σε μια σκληρή διαπραγμάτευση.

Πάντως η LEN έχει επιλέξει, άτυπα, Πειραιά και Βουδαπέστη, μια κι είναι σίγουρη για τις άρτιες διοργανώσεις και τα γεμάτα κόσμο κολυμβητήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: