moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Ποτε θα καταλαβεις κυριε Υπουργε μου οτι πρεπει να τιμωρουνται αυτοι που φταινε και οχι ολοι?

 Ποτε θα καταλαβεις κυριε Υπουργε μου οτι πρεπει να τιμωρουνται αυτοι που φταινε και οχι ολοι?

Αν δεν εφαρμόζονται οι νόμοι…λεει ο Υφ.Αθλητισμου Στ.Κοντονης...

Ποιοι νομοι? μονο διακοπη στην Super League εχουμε και και σταματημα της μετακινησης οπαδων...και?

Με αυτα τα μετρα το λυσαμε το προβλημα?Ειλικρινα καποιος πρεπει να σου δωσει να καταλαβεις κυριε Υπουργε μου οτι δεν φταινε ολοι οι αλλοι οπαδοι που δεν δημιουργησαν επεισοδια να μην πηγαινουν στο γηπεδο.Οι τιμωριες πρεπει να επιβαλονται ΜΟΝΟ σε αυτους που δημιουργησαν επεισοδια και εισβολες των οπαδων στον αγωνιστικο χωρο.

Τιμωριες πρεπει να επιβαλονται στους παραγοντες των ομαδων που δεν τηρασαν τα προβλεπομενα μετρα που συμφωνηθηκαν.

Τιμωριες πρεπει να επιβαλονται στους εκδοτες και δημοσιογραφους που ολο αυτο το διαστημα με τα γραπτα τους προκαλουν και εξωθουν τον οπαδικο κοσμο στην βια.

Και κατοπιν πρεπει να ζητησεις μια σειρα απο μετρα για τις γηπεδικες εγκαταστασεις που ειναι κωλοχανεια και οποιος θελει μπαινει και βγαινει.

Ηλεκτρονικα εισητηρια περιφραξεις,security με νομοθεσια που να καλυπτει την δραση τους γιατι και αυτοι ειναοι εκτεθειμενοι στον νομο αν κανουν οτιδηποτε ,με αποτελεσμα να μενουν απραγοι για να μην βρουν τον μπελα τους.

Αυτο το περιφημο banning για οποιον δημιουργησει οτιδηποτε στα γηπεδα αλλα αυτο το μετρο πρεπει να ισχυει και για τους παραγοντες των ομαδων,δηλαδη απο τον προεδρο της ομαδας μεχρι τον κηπουρο και τον εξωφυλαρουχα.

Να φιαχτουν οπως πρεπει οι συνδεσμοι ολων των ομαδων και να υπαρχει πραγματικος ελεγχος και αστυνομευση για τα μελη τους.

Τι διαολο πια,εγω θα τα πω ολα? Τοσο δυσκολο ειναι να ρωτησεις και καποιους οπαδους? Καλεσε μερικους οπαδους ομαδων ,σοβαρους και οχι τιποτε πουθεναδες η καφρους να κατσουν να σου πουν τι παιζεται,σιγουρα κατι θα βγει και απο κει.

Απο καπου πρεπει να ξεκινησεις αλλιως το εχασες το παιχνιδι...σε λιγο καιρο αν κοψεις και αλλη αγωνιστικη θα κανει ο κοσμος ντου στα γηπεδα απο μονος του γιατι βλεπει οτι ετσι δεν γινεται τιποτε.

Και ειδικα ο κοσμος του Ολυμπιακου που στην τελικη ειναι και το θυμα της ολης ιστοριας και μονο κακο του κανει που δεν ανοιγει το Καραισκακη ,δηλαδη και δαρμενος και φταιχτης? ε δεν γινεται ετσι κυριε Υπουργε...κανονισε την πορεια σου και καταλαβε τι γινεται και ποιος φταει πραγματικα.

Δεν ειναι δυνατον να την πληρωνει ο ΟΛυμπιακος επειδη σε τρια γηπεδα που πηγε τον κυνηγουν Θεοι και Δαιμονες...και στην τελικη δεν γινεται να ειμαστε ολοι στο ιδιο τσουβαλι και καλοι και κακοι.

Ο κοσμος του Ολυμπιακου αγανακτησε...σε λιγο καιρο θα δεις το αληθινο συλαλητηριο και οχι αυτο της...γιγαντοοθονης να το ξερεις!!!

Αν δεν εφαρμόζονται οι νόμοι…

Ακόμη αυστηρότερα μέτρα ετοιμάζει ο Σταύρος Κοντονής για την καταπολέμηση της βίας και δείχνει ικανοποιημένος για την αντίδραση στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Νωρίτερα θα δημοσιοποιηθεί το νέο νομοσχέδιο.

Αν δεν εφαρμόζονται οι νόμοι…
Προχωράει το σχέδιο του Σταύρου Κοντονή για την καταπολέμηση της βίας, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σε συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους.

Συνάντηση με τους εισαγγελείς Σιμιτζόγλου-Λαΐνη είχε το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού ο οποίος έχει γνωστοποιήσει από χθες την απόφαση του να διεξαχθεί δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική της Super League, χωρίς την παρουσία κόσμου στις κερκίδες, δείχνει ικανοποιημένος από την αντίδραση που υπήρξε μετά τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ.

«Επιτέλους εφαρμόστηκε ο Νόμος», σχολίασε, τονίζοντας ότι η βία δεν πατάσσεται, κάνοντας… εξαγγελίες και πως είναι προτιμότερο να εφαρμόζεις ήπιας μορφής μέτρα, παρά να έχει αυστηρούς νόμους και να μην τίθενται σε ισχύ.

Ακόμη, επισημαίνει πως δεν πήρε την απόφαση για κεκλεισμένων των θυρών βάσει των όσων συνέβησαν στον προημιτελικό του Κυπέλλου. «Πρέπει να κινούμαστε σταθερά και να μην παρεκκλίνουμε της πορείας μας είτε συμβαίνουν ευχάριστα είτε συμβαίνουν δυσάρεστα. Εσύ πρέπει να έχεις ένα στρατηγικό στόχο, πρέπει να έχεις διαμορφώσει μια τακτική και να την ακολουθείς», επισημαίνει επί του θέματος.

Νωρίτερα απ’ ότι αρχικά αναμενόταν, δηλαδή την επόμενη εβδομάδα, θα δημοσιοποιηθεί το νέο νομοσχέδιο, ενώ η τελική του ανάγνωση θα γίνει μάλλον αύριο. «Δημιουργούμε ένα νομοθετικό πλαίσιο αυστηρό, γιατί τα τελευταία χρόνια γιγαντώθηκε αυτό το φαινόμενο της βίας και πλέον έχουμε να κάνουμε με ένα τέρας, δεν έχουμε να κάνουμε με μια κατάσταση στην οποία διαχειρίζεσαι στο πρώτο», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Στην Ελλάδα πάμε να δημιουργήσουμε μια αυστηρή νομοθεσία, στην οποία ευτυχώς, αυτά που είδατε χθες, δηλαδή τη διακοπή του αγώνα με το παραμικρό και τα λοιπά έχει συμφωνήσει η ΕΠΟ και οι διοργανώτριες αρχές στην τελευταία συνάντηση που είχαμε κάνει».

Επιπλέον, ενημέρωσε ότι: «τα της ΕΠΟ δεν θα συμπεριληφθούν σε αυτόν το νόμο. Θα ήταν χτύπημα κάτω από τη ζώνη αν τα περνούσαμε τώρα. Υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα και για αυτά τα ζητήματα. Κάναμε την επιτροπή όχι για τους τύπους υπάρχει χρονικό όριο για να πραγματοποιηθούνε κάποια πράγματα μετά τέλος. Εγώ νομίζω ότι μπορούμε να γεφυρώσουμε απόψεις σε σχέση με τα θεσμικά ζητήματα της ΕΠΟ. Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο, αν προχωρήσουμε μαζί θα τελειώσουμε γρήγορα, αν έχουμε διαφωνίες θα έχουμε και κάποιες καθυστερήσεις».

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει η συγκεκριμένη του τοποθέτηση: «ΔΕΝ θα μπαίνει κανένας παράγοντας στους αγωνιστικούς χώρους, το είπαμε και το τηρήσαμε. Κάποιες άλλες συμπεριφορές είναι και στην ψυχοσύνθεση του κάθε ανθρώπου, είναι και η φόρτιση την οποία περνάνε αυτοί οι άνθρωποι. Μπορεί να εκτρέπονται κάποιες φορές, ακόμα και οι παράγοντες δεν πρέπει να δικαιολογούν καταστάσεις ακόμα και σε περιπτώσεις που κάποιες συμπεριφορές είναι προκλητικές, το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να λειτούργησε ως προβοκάτορας δεν πρέπει να δικαιολογεί καταστάσεις».

Ο λόγος που το βάρος έχει πέσει στο ποδόσφαιρο είναι το ότι εκεί συμβαίνουν ακραία φαινόμενα, ενώ ο κ. Κοντονής θεωρεί πως αν υπάρξει καλή συνεργασία θα έχουμε σοβαρά και θετικά αποτελέσματα σε ορίζοντα ενός έτους.

Παράλληλα, ενημέρωσε ότι θα δικάζουν αθλητικοί δικαστές και πως έχει συμφωνήσει σε αυτό η ΕΠΟ. «Δεν γίνεται σε όλα τα αθλήματα να υπάρχουν τακτικοί δικαστές και στο ποδόσφαιρο να υπάρχουν συνταξιούχοι και δικηγόροι», σχολίασε ο Υφυπουργός.

«Οι αθλητικοί εισαγγελείς μπορούν να βοηθήσουν σε πάρα πολλά πράγματα και στη νομοθεσία αλλά και στο θέμα των διώξεων. Πληροφορήθηκα ότι υπάρχει μια ελαστικότητα των δικαστηρίων στο να εφαρμόζουν τον υφιστάμενο νόμο περί ιδιώνυμου γιατί δίνουν αναστολές, πράγμα που ο νόμος το απαγορεύει ρητά. Με το δε βαριέσαι και το δεν πειράζει φτάσαμε στο σημείο να έχουμε ένα τέρας. Δε γίνεται η Ελλάδα κάθε Κυριακή να είναι πεδίο μάχης και η έννομη τάξη να αιμορραγεί», τόνισε ο Υφυπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: