moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Ατυχία με Μάντζαρη

Ατυχία με Μάντζαρη

Προηγούμενο δεν έχει η ατυχία φέτος στον Ολυμπιακό! Ο Βαγγέλης Μάντζαρης τραυματίστηκε στο πόδι και η συμμετοχή του κόντρα στη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή!

Ατυχία με Μάντζαρη!

 Εκεί που όλα έδειχναν πως ο Ολυμπιακός θα είχε τρεις απουσίες κόντρα στη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, τώρα υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να έχει τέσσερις!
Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» για την αναμέτρηση με την τουρκική ομάδα ολοκληρώθηκε με το χειρότερο τρόπο, καθώς ο Βαγγέλης Μάντζαρης γύρισε το πόδι του λίγο πριν το τέλος της προπόνησης, με αποτέλεσμα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος να αποφασίζει την τελευταία στιγμή για τη συμμετοχή του!

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο τραυματισμός του Έλληνα γκαρντ δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία, ωστόσο μπορεί να τον αφήσει εκτός τουλάχιστον από το ματς της Παρασκευής (13/3).

Νωρίτερα μέσα στη μέρα είχε γίνει γνωστό πως εκτός 12άδας θα έμεναν οι Μπρεντ Πέτγουεϊ, Μιχάλης Τσαϊρέλης και Δημήτρης Κατσίβελης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: